Hvad er Stofa-kort?

Et Stofa-kort er et kort til dit tv, der giver dig adgang til tv-kanaler. Du kender det måske som Zaptor-kort, som det tidligere hed.

Du bruger et Stofa-kort til at se digitale tv-kanaler, der ikke er en del af din tv-pakke. Det gælder for eksempel VælgSelv Frit, hvor du bestiller kanalerne enkeltvis.

Stofa-kortet koster ikke noget, men det skal i en kortlæser (CA-modul), for at dit tv kan læse kortet. Kortlæseren koster et engangsbeløb på 299 kroner. Du bruger også et Stofa-kort, hvis du har en Stofa-boks. Her betaler du ikke leje af kort eller kortlæser – i stedet lejer du Stofa-boksen inklusiv kort.

Du kan have op til fire Stofa-kort på samme adresse, så du for eksempel kan se dine VælgSelv Frit-kanaler på flere tv. Alle fire kort er gratis, du skal bare betale for kortlæserne. Har du en Stofa-boks med SmartTv-abonnement, gælder det kun for ét tv. Du skal altså bestille et SmartTv-abonnement og en Stofa-boks for hvert tv, hvis du vil have mulighed for at bruge SmartTv-funktionerne på alle dine tv.

Men du behøver ikke have Stofa-kort eller Stofa-boks for at få tv fra Stofa. Vælger du en af vores tv-pakker, får du dine tv-kanaler direkte gennem antennestikket.