Hvad er et smart tv?

Smart tv er et tv, der har flere features og funktioner end et normalt tv. Princippet om mange funktioner, nyeste teknologi og mere intelligens er det samme, som vi kender fra smartphones som fx iPhone, Nokia Lumia og Samsung Galaxy.

Sådan virker smart tv

Smart tv er smart, fordi tv’et har nogle muligheder, et normalt tv ikke har. Med et smart tv kan du nemlig - blandt andet - optage programmer (hvis der er en harddisk i dit tv), downloade apps og surfe på nettet. Du kan næsten alt det, som du kan på internettet – direkte på dit tv.

Du kan ikke købe et smart tv hos Stofa, men i elektronikbutikker og tv-forretninger.

Til gengæld kan du hos Stofa købe et SmartTv-abonnement. Det kræver bare, du i forvejen har tv fra Stofa. Her lejer du en Stofa-boks, som du kobler til dit almindelige tv. Med boksen tilsluttet kan du pludselig meget mere med dit tv; blandt andet starte programmer forfra, leje film og optage programmer (hvis du lejer en boks med harddisk).

Når du har en Stofa-boks, modtager du dine kanaler gennem antennestikket, som du plejer. Du får bare alle de lækre funktioner, der er på et smart tv.

Hvad er Stofa SmartTv?

Stofa SmartTv er en nem måde at opgradere dit tv på. Det giver mulighed for at optage programmer (hvis du har en Stofa-boks med harddisk), spole frem og tilbage i udsendelser, gense serieafsnit du missede og leje film direkte med fjernbetjeningen.

Stofa SmartTv giver dig blandt andet:

• StartForfra+ funktion, hvor du kan se tv fra op til syv dage tilbage
  • Adgang til mere end 5.000 lejefilm i Stofa Filmshoppen
  • Mulighed for at spole og pause i programmer