Gå til hovedindhold

Få internet i sommerhuset

Vil du tage dit internet med i sommerhuset? Lige nu er det ikke muligt at tage sit internet med i sommerhus for blot nogle dage - men du kan få installeret internet i sommerhuset, så du altid har adgang til det. Så er du nemt online, når du skal på weekend eller ferie i dit sommerhus.

Overvejer du at få internet fra Stofa i dit sommerhus, kan du slå din adresse op og se, om vi leverer bredbånd på din sommerhusadresse. Er du i tvivl om, hvilken hastighed du skal vælge, kan du prøve Bredbåndsguiden og se, hvilken hastighed vi anbefaler til dit behov.

Sådan får du internet i sommerhuset:

  • Tjek om vi leverer internet på din sommerhusadresse
  • Vælg din hastighed
  • Bestil Stofa Bredbånd

Det er forskelligt fra adresse til adresse, om du blot får tilsendt et modem, du selv skal sætte op, eller om der skal en tekniker ud for at tilslutte dit nye bredbånd.

Læs mere om Stofa Bredbånd

Vil du også have tv fra Stofa i dit sommerhus, er det også en mulighed. Du bestiller blot det tv-produkt, der passer til dit behov. Har du tv fra Stofa i forvejen, behøver du ikke bestille et nyt tv-produkt til dit sommerhus. Du kan nemlig streame dit tv-indhold med WebTv og dermed tage det med i sommerhuset. Det kræver bare en internetforbindelse.

Læs mere om Stofa Tv