Problemer med indgående kald?

Er du tidligere Nord Energi-kunde kan du i øjeblikket opleve problemer med dit abonnement til din fastnettelefon. Det kan betyde, at du ikke kan ringe ud eller modtage kald på din fastnettelefon. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

Vi beklager mange gange de gener, det måtte give.

Sort skærm?

Er du tidligere Nord Energi kunde og oplever sort skærm? Efter overgangen til Stofa skal du foretage en kanalsøgning på dit tv.

Driftsinformation

Her finder du oplysninger om eventuelle driftsforstyrrelser – du kan eventuelt kigge forbi vores Facebook-side, hvor vi også opdaterer. Vi gør altid alt, hvad vi kan, for at løse problemer og fejl så hurtigt som muligt. Tilmeld dig driftsinformationer på Mine Sider, så får du direkte besked på sms eller e-mail, hvis uheldet er ude i dit område.

Tjek din adresse for eventuelle driftsforstyrrelser
Find driftsinformationer for dit område
Luk

Driftsinformation

for dit område