Stofa WifiScanneren Hent app’en i dag og bliv klogere på, hvordan din wifi-forbindelse kan blive bedre

Er der connection timeout igen?

What, så skete det igen. Filmen stopper midt i det hele, spillet lagger eller der er connection timeout - det er aldrig sjovt, når nettet er helt vildt dårligt. Vi vil gerne hjælpe dig med at få en stabil forbindelse, så du kan vinde mange games - og ikke behøver ødelægge dit keyboard i vrede.

Derfor giver vi dig nu app'en Stofa WifiScanneren. Hent den til din smartphone, og du har altid hjælp lige ved hånden.

Stofa WifiScanneren

Dit wifi-signal kan sandsynligvis ikke finde vej til alle hjørner af dit hjem. Men hvor er de svage zoner? Og hvad gør du ved det?

Med Stofa WifiScanneren kan du scanne dit hjem og finde ud af, hvor du har stærkt og svagt wifi-signal. Wifiscanneren analyserer ganske enkelt dit netværk og hjælper dig til en bedre wifi-forbindelse.

Du kan bruge app’en, hvis du har en iPhone eller en Android-telefon. Du søger bare efter ’WifiScanneren’ i App Store eller Google Play. Hent app’en og du er klar til at scanne dit hjem. App'en er gratis og for alle, så du behøver ikke være kunde ved Stofa for at bruge den.

Smartphone med logoer
mobil-app-rundvisning

Hvordan virker Stofa WifiScanneren?

Det kan være svært at finde ud af, hvorfor du har problemer med dit wifi. Der er nemlig mange ting, der kan påvirke dit wifi-signal. For eksempel placering af router/modem, dine naboers wifi og andet elektronisk udstyr i dit hjem,

Med Stofa WifiScanneren kan du måle wifi-signalet i alle hjørner af dit hjem, og du ser med det samme, om signalet er stærkt eller svagt. Du åbner blot app'en på din smartphone og giver den en rundvisning i dit hjem. Undervejs kan du markere, hvilket rum du er i - så har du et godt overblik over din rute.

Når du er færdig med at scanne dit hjem, får du en kort og samlet vurdering af dit wifi-signal og nogle gode råd til, hvordan lige præcis dit signal kan blive bedre.

Du henter app'en i App Store eller Google Play

Hvilke smartphones kan bruge Stofa WifiScanneren?

Apple/iOS:

• iPhone Xs, Xs Max, Xr, X
  • iPhone 8, 8 Plus
  • iPhone 7, 7 Plus
  • iPhone 6s, 6s Plus
  • iPhone SE

Android:

• Google: Nexus 5X og 6P, Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL
  • Huawei: Honor 8X, Honor 10, Honor View 10 Lite, Mate 20 Lite, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X, nova 3, nova 3i, P20, P20 Pro, Porsche Design Mate RS, Porsche Design Mate 20 RS, Y9 2019
  • LG: G6, G7 Fit, G7 One, G7 ThinQ, Q6, Q8, V30, V30+, V30+ JOJO, LG Signature Edition 2017, V35 Thinq, LG Signature Edition 2017, V35 Thinq, LG Signature Edition 2018, V40
  • Motorola: Moto G5S Plus, Moto G6, Moto G6 Plus, Moto X4, Moto Z2 Force, Moto Z3, Moto Z3 Play
  • Nokia: Nokia 6 (2018), Nokia 6.1 Plus, Nokia 7 Plus, Nokia 7.1, Nokia 8, Nokia 8 Sirocco
  • OnePlus: OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 6T
  • Samsung: Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017), Galaxy A6 (2018), Galaxy A7 (2017), Galaxy A8, Galaxy A8+ (2018), Galaxy J7 (2017), Galaxy J7 Pro, Galaxy Note8, Galaxy Note9, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Tab S3, Galaxy Tab S4
  • Sony: Xperia XZ Premium, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ3
  • Xiaomi: Mi 8, Mi 8 SE, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Pocophone F1