Gå til hovedindhold
WifiScanneren

Stofa WifiScanneren

Hent app’en i dag og bliv klogere på, hvordan du kan få bedre wifi

Stofa WifiScanneren

Det er ikke sikkert dit wifi-signal kan finde vej til alle hjørner af dit hjem. Men hvor er de svage zoner? Og hvad gør du ved det?

Med Stofa WifiScanneren kan du scanne dit hjem og finde ud af, hvor du har gode og dårlige wifi-zoner. Wifiscanneren analyserer ganske enkelt dit netværk og hjælper dig til bedre wifi.

Du kan bruge app’en, hvis du har en iPhone eller en Android-telefon. Du søger bare efter ’WifiScanneren’ i App Store eller Google Play. Hent app’en og du er klar til at scanne dit hjem. App'en er gratis og for alle, så du behøver ikke være kunde ved Stofa for at bruge den. 

Hent i App Store   Hent i Google Play

Smartphone med logoer
 
 

Hvordan virker Stofa WifiScanneren?

Med Stofa WifiScanneren kan du måle kvaliteten af dit wifi i alle hjørner af dit hjem, og du ser med det samme, om signalet er godt eller dårligt. Du åbner blot app'en på din smartphone og giver den en rundvisning i dit hjem. Undervejs kan du markere, hvilket rum du er i - så har du et godt overblik over din rute.

Når du er færdig med at scanne dit hjem, får du en illustration, en samlet vurdering af dit wifi og nogle gode råd til, hvordan lige præcis dit signal kan blive bedre. 

tips og tricks til bedre wifi

Når det kommer til et godt wifi-signal er der mange ting, du selv kan gøre for at forbedre dit signal. Vi har lavet en wifi-guide med (gør-det-selv) tricks til dig, så du kan få dit wifi op i gear.

Din guide til bedre wifi

Stofa SuperWifi

Har du stadig wifi-udfordringer?

Wifi er ikke ligeså stabilt som kablet netværk, og du kan derfor ikke være sikker på, at hastigheden på kablet netværk og wifi er den samme. Vores modem dækker de fleste behov, men hvis dit wifi skal dække flere etager eller større områder, kan du få brug for ekstra forstærkning med Stofa SuperWifi.

SuperWifi optimerer det trådløse signal i hele din bolig.  

Læs mere