Naboens wifi kan forstyrre

Den indbyggede router i dit modem sender på en bestemt kanal. Hvis et andet wifi i nærheden bruger samme kanal, kan det genere dit wifi og gøre det ustabilt.

Bor du tæt på din nabo – for eksempel i etagebolig eller rækkehus – kan det derfor være en god idé at teste, om andre sender på samme kanal som dit.

Naboens wifi kan genere
Se om andre bruger samme kanal som dig

Se om andre bruger samme kanal som dig

Har du Stofa Bredbånd, kan du på Mine Sider på stofa.dk se oplysninger om brug af kanaler på både dit eget og de omgivende netværk. Wifi-analysen viser både, hvilke kanaler der er i brug, og hvor stor trafikken er på dem. Muligheden for en wifi-analyse på Mine Sider er også på vej til vores kunder med Stofa FiberBredbånd.

Du kan også selv undersøge hvilke andre wifi-netværk der er omkring dig. Der findes forskellige gratis programmer til download, der kan hjælpe dig med det.