Kom godt i gang

Kom godt i gang med dit bredbånd. Her finder du vejledninger til alt fra opsætning af bredbånd til installation af vores sikkerhedspakke SafeSurf.

I vores ’Trin for Trin’-vejledning får du hjælp til at sætte dit bredbånd op og tilslutte det trådløse netværk. Der er en vejledning til dig med fiberbredbånd og en til dig, der får internet gennem tv-stikket.

Kom godt i gang med Stofa Bredbånd og få hjælp til installation af SafeSurf
Chat med os

Brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.