Gå til hovedindhold
Norlys Fiber kommer til HAB

Nyhed til HAB!

HAB og Norlys har indgået aftale om fiber


Vi installerer en fiberboks hos dig
HAB og Norlys har indgået aftale om etablering af fiber til alle foreningens lejemål.

For at du kan få adgang til fibernettet, skal vi først sætte en fiberboks op i din bolig og sørge for den nødvendige tilslutning af udstyret. Etableringen af denne fiberboks er gratis for dig. Den er også uden binding. Det vil sige, at du ikke er forpligtet til at bestille et fiberabonnement fra en bestemt udbyder. 

Du vil i løbet af efteråret 2022 få tilsendt relevant information om etablering af fibernettet i din bolig.

Informationsevent nær dig

Stofa vil afholde lokale informationsarrangementer, hvor du som beboer kan få svar om etableringen af fibernet til netop i din afdeling, samt høre om hvilke muligheder som det nye fibernet giver dig.

Hastighed fibernet

Lynhurtigt internet – der er nok til alle

Med internet via en fiberforbindelse får du fuld fart på streaming, gaming samt både up- og download af store filer. Og selvfølgelig alt det andet, du bruger dit internet til. Hastigheden kan komme helt op på 1 gigabit i sekundet. Så der er hastighed nok til alle – uanset hvor mange I er.

Så hvis der bor mange på adressen, slipper I for, at hastigheden på nettet går ned, efterhånden som flere bruger det. For der er nok hastighed til alle enheder, så ingen bliver smidt af forbindelsen. 

Vi sidder klar til at hjælpe

På nuværende tidspunkt behøver du ikke tage stilling til produkter, priser m.m. Hvis du alligevel gerne vil snakke med os, er det muligt at ringe til Stofa på telefon 74 18 75 31, alle hverdage i tidsrummet mellem kl. 8.00-17.00.

Denne side vil løbende blive opdateret med nyeste information.