Gå til hovedindhold

Lad dig inspirere

Bliv blæst bagover af de bedste esports-ligaer og få lattermusklerne i gang med sjove film, serier og comedyshows. Med de rette tv-kanaler kan du samle alle de bedste programmer, der opfylder dine behov for underholdning.

Vælg din tv-løsning

Se eSportsTV med Stofa

Se de største ligaer

Uanset om professionel gaming er ligeså nyt for dig, som konceptet 'Killstreak' er for din far, eller om du allerede har valgt dine favoritspillere til de næste DreamHack turneringer - så er eSportsTV noget for dig! Følg med, når verdens bedste gamere kæmper mod hinanden i både CS, LoL, Dota samt mange andre spil. Opdag nye taktikker og aflur mestrene, så det er dig, der vinder, næste gang vennerne tager et spil.

Følg med på eSportsTV.

Få et godt grin

Trænger du at slappe af og få et godt grin? Læn dig tilbage og lad dig underholde med skæv comedy, comedyshows og nytænkende sitcoms. Så kan du få input til nye jokes, du kan fyre af på vennerne. Se også sjove film og serier, der er perfekte til en god aften med vennerne – så er du garanteret en underholdende aften fyldt med jokes og grin.

Få latterkramper med blandt andet TV 2 Zulu.

Se TV 2 Zulu med Stofa
Sammensæt selv din underholdning med Stofa

Få underholdning som du vil have det

Med tv fra Stofa bestemmer du selv, hvordan du vil sammensætte din underholdning. Vil du have en fast tv-pakke med mange kanaler til en god pris, eller vil du selv håndplukke kanaler og sammensætte din personlige underholdningspakke, der er skræddersyet til dit behov? Det er helt op til dig.

Du får altid Stofa Tv-app med, så du kan tage dine tv-kanaler med dig rundt i hele Danmark. Så kan du følge med i esports-ligaer eller din favoritserie, mens du er på farten.