Gå til hovedindhold

Bestil Stofa Tv-boksen og få HBO Nordic

Få en Stofa Tv-boks for kun 30 kr./md. og få HBO Nordic med for 0 kr. i 6 mdr. (herefter 89 kr./md. for HBO Nordic - dvs. 10 kr. billigere end normalprisen).

I den nye tv-boks har du direkte adgang til de mange film og serier i HBO Nordic. 

Stofa tv-boks og HBO
WifiScanneren

Stofa WifiScanneren

Det kan være svært at finde ud af, hvorfor du har problemer med dit wifi. Der er nemlig mange ting, der kan påvirke dit wifi-signal. For eksempel placeringen af router/modem, dine naboers wifi og andet elektronisk udstyr i dit hjem. 

Med Stofa WifiScanneren kan du scanne dit hjem og finde ud af, hvor du har godt og dårligt wifi. WifiScanneren analyserer ganske enkelt dit netværk og hjælper dig til bedre wifi.

Stofa WebTv Se dit indhold på din computer, smartphone eller tablet og tag det med overalt i Danmark og på ferie i hele EU.

Skal du flytte?

Du kan nemt tage dit tv, bredbånd og telefoni med dig, når du flytter. 

Vi sørger for, at det hele er klar, når du flytter ind i din nye bolig. Du skal bare huske at bestille bredbånd og tv i god tid, da der kan være op til tre ugers leveringstid. 

Skal du flytte?
Hjælp til Mine Sider

Se dit abonnement på Mine Sider

Mine Sider er vores selvbetjeningsunivers, hvor du kan se detaljer om og tilpasse dit abonnement. 

Det er her, du blandt andet finder dit kundenummer, tilmelder regninger til Betalingsservice og ser dine wifi-oplysninger. Vil du gerne tilmelde dig digital post, kan du også gøre det på Mine Sider.