Gå til hovedindhold
HBO Max

Stofa Tv-app

Så har du din underholdning lige ved hånden

Læs mere

El-tilbud

Få 500 kr. i introrabat på grøn strøm 

Er du ikke allerede el-kunde hos Norlys, så er der penge at spare. Du får nemlig 500 kr. i introrabat, og det er både nemt, hurtigt og gratis at skifte til mere klimavenlig strøm. 

Sikker på nettet med Stofa SafeSurf

Stofa SafeSurf er en bred sikkerhedspakke, der beskytter hele din familie mod online trusler. Med SafeSurf kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank. Som noget helt nyt får du også password-manageren Stofa SafeLogin med, så kan du nemt og sikkert gemme dine adgangskoder og login-oplysninger og få adgang til dem fra alle dine enheder.

Er du allerede kunde hos Stofa, så kan du ringe til os på 88 30 30 30 eller gå på Mine sider for at skifte til en af vores nye pakker, hvor SafeSurf er inkluderet. 

Læs mere

Sådan bestiller du SafeSurf
Skal du flytte?

Skal du flytte?

Du kan nemt og simpelt tage dine Stofa-produkter med til din nye adresse. Vi sørger for din forbindelse og alt det praktiske, så du kan bruge mere tid på at finde dig godt til rette i dine nye omgivelser. Du skal blot melde din flytning til os, så snart du ved, hvilken dato du flytter ind i din nye bolig.

Læs mere om flytning

Se dit abonnement på Mine Sider

Mine Sider er vores selvbetjeningsunivers, hvor du kan se detaljer om og tilpasse dit abonnement. 

Det er her, du blandt andet finder dit kundenummer, tilmelder regninger til Betalingsservice og ser dine wifi-oplysninger. Vil du gerne tilmelde dig digital post, kan du også gøre det på Mine Sider. 

Besøg Mine Sider

Hjælp til Mine Sider