Gå til hovedindhold

Stofa i jeres forening

De bedste tv- og internetløsninger til jeres forening

Når I samarbejder med Stofa, får I altid den løsning, I ønsker. Vi leverer i dag de bedste og mest fleksible tv-løsninger, det hurtigste internet og de bedste online-oplevelser i samarbejde med en lang række antenneforeninger, boligforeninger og ejerforeninger i hele landet.


Hos os kan I selv sammensætte jeres aftale. I kan vælge mellem mere end 100 regionale, nationale og internationale tv-kanaler, tv-pakker med store tv- og filmarkiver, stabilt og hurtigt internet samt billige telefoniløsninger, der kan tilpasses jeres forening.

 

Vores dygtige salgsteam står klar til at hjælpe jer med de materialer, I har brug for, og I får tilknyttet en fast, personlig kontaktperson, som hjælper jer med en skræddersyet løsning helt efter jeres behov.
 

Vil I høre mere, kan I udfylde formularen her på siden og blive ringet op. 
I er også velkomne til at ringe til os på 88 13 14 15 - så hjælper vi jer videre.

Vil I høre mere?

Repræsenterer du en antenneforening, boligforening eller ejerforening, og er du interesseret i at høre mere om Stofa, og hvad vi kan tilbyde din forening?

Udfyld følgende formular, så vil vores lokale kontaktperson ringe dig op, så du kan høre nærmere. 

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Adresse

5 gode grunde til at vælge Stofa

  • Få et tæt samarbejde baseret på forståelse, erfaring og viden
  • Vi er ejet af kunderne og vil udvikle andelsmodellen sammen med jer
  • Få en lokal kontaktperson, der er tæt på jer med hurtig service og support
  • Saml tv, internet og telefoni hos os og undgå at jonglere med flere leverandører
  • Vi udvikler hele tiden vores produkter, så de altid passer til kundernes ønsker og fremtidens muligheder
Fem gode grunde til at vælge Stofa
Stofa forening internet

Danmarks mest fleksible tv-univers

Stofa blev startet, fordi vi har det ligesom jer. Vi vil have de mest populære tv-kanaler, de største digitale oplevelser og det bedste internet, men der er ikke nogen, der skal bestemme hvad, hvordan og hvor meget. 
Når I samarbejder med Stofa, kan I frit vælge de produkter, jeres forening har brug for. Jeres medlemmer får adgang til Danmarks mest fleksible tv-univers og den internethastighed, der passer bedst til deres behov. Vi giver adgang til det hele, når og hvor man vil. Og vi står altid klar til at hjælpe jer.

Stofa – helt fra begyndelsen
I 1959 startede Anton Pedersen Store Fællesantenne, der senere blev forkortet til Stofa. Ønsket var at levere fællesantennesystemer til antenneforeninger, boligforeninger og grundejerforeninger. 
Med en succesfuld strategi og en fremtidssikret platform har Stofa skabt en markant position på det danske telemarked. Som Danmarks næststørste leverandør af tv, internet og telefoni er vi udfordreren, der stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeoplevelser, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser. 

Vores fællesskab med jer

Stofa er en del af energi- og telekoncernen Norlys. Norlys investerer massivt i digital infrastruktur og har som mål at gøre Danmark til en digital vindernation.

I Norlys-koncernen lever vi efter værdierne åbenhed, mod, bæredygtighed og nærhed. Inden for rammerne af disse værdier har vi et sæt leveregler, som forpligter hele koncernen til at arbejde i samme retning. Norlys, og dermed også Stofa, er ejet af kunderne. Vi har ingen aktionærer, der skal have store afkast og vores overskud, som bliver i Danmark, er med til at skabe danske arbejdspladser. Derfor kan vi målrettet investere i lokalområderne og hele tiden udbygge det netværk, som giver adgang til det bedste tv og internet. Vi ønsker nemlig, at vores andelshavere og kunder får adgang til de bedste digitale muligheder til konkurrencedygtige priser.