Gå til hovedindhold
Stofa i jeres forening

De bedste tv- og bredbåndsløsninger til jeres forening

Når I samarbejder med Stofa, får I netop den løsning, I ønsker. Stofa samarbejder med en lang række antenneforeninger, boligforeninger og ejerforeninger landet over om at levere de bedste og mest fleksible tv-løsninger, det hurtigste bredbånd og de bedste online-oplevelser.

I kan vælge mellem mere end 100 regionale, nationale og internationale tv-kanaler og sammensætte jeres tv-løsning, som I ønsker. Vores dygtige salgsteam står klar til at hjælpe jeres forening, og I får tilknyttet en fast, personlig sparringspartner fra vores team, som hjælper jer med en skræddersyet løsning helt efter jeres behov.  

Vil I høre mere, kan I udfylde formularen her på siden - så ringer vi jer op. 
I er også velkomne til at ringe til os på 88 13 14 15 - så hjælper vi jer videre.

Når I samarbejder med Stofa

Vil I høre mere?

Fem gode grunde til at vælge Stofa

  • Vi ønsker et tæt samarbejde med jer bygget på gensidig forståelse, så vi sammen kan skabe de bedste totale kundeoplevelser

  • Vi er ejet af kunderne, og vil videreudvikle andelsmodellen sammen med jer, så vi i fællesskab kan fremtidssikre det samfund, vi er en del af

  • Vi agerer lokalt og er altid tæt på jer med hurtig service og support

  • Slip for at jonglere med flere leverandører. Hos Stofa kan I få én samlet løsning med både tv, bredbånd og telefoni

  • Vi følger hele tiden med udviklingen og arbejder altid målrettet på at udvikle de produkter, vores kunder efterspørge

Fem gode grunde til at vælge Stofa
Stofa giver jer frihed til at vælge

Danmarks mest fleksible tv-univers

I 1959 startede Anton Pedersen Store Fællesantenne – heraf forkortelsen Stofa. Ønsket var at blive leverandør af fællesantennesystemer til antenneforeninger, boligforeninger og grundejerforeninger. I løbet af de efterfølgende årtier skød antenneforeninger op over hele landet i takt med, at danskerne fik smag for mere tv.

Og Stofa blev startet, fordi vi har det ligesom jer. Vi vil have de mest populære tv-kanaler, de største oplevelser og den bredeste bølge at surfe på, men der er ikke nogen, der skal bestemme hvad, hvordan og hvor meget.

Når I samarbejder med Stofa, kan I frit vælge de produkter, jeres forening har brug for. Jeres medlemmer får adgang til Danmarks mest fleksible tv-univers og den internethastighed, der passer bedst til deres behov. Vi giver adgang til det hele, når og hvor man vil.

Vores fællesskab med jer

Stofa er en del af energi- og telekoncernen SE. SE investerer massivt i digital infrastruktur og har som mål at gøre Danmark til en digital vindernation.

I SE-koncernen lever vi efter værdierne åbenhed, mod, bæredygtighed og nærhed. Inden for rammerne af disse værdier har vi et sæt leveregler, som forpligter hele koncernen til at arbejde i samme retning.

SE, og dermed også Stofa, er ejet af kunderne. Vi har ingen aktionærer, der skal have store afkast og vores overskud, som bliver i Danmark, er med til at skabe danske arbejdspladser. Derfor kan vi målrettet investere i lokalområderne og hele tiden udbygge det netværk, som giver adgang til det bedste tv og bredbånd. Vi ønsker nemlig, at vores andelshavere og kunder får adgang til de bedste digitale muligheder til konkurrencedygtige priser. Dagens forbrugere vil gerne være en del af fællesskabet og noget stort, men det er med egen personlige og individuelle kamp.

Stofa ejes af SE