Gå til hovedindhold
Nyheder fra forbrugerpanelet Læs resultater fra forbrugerpanelet

Forbrugerpanelet giver indsigt i til- og fravalg af Betalingsservice

16.06.16

Bruger du Betalingsservice i dag? Det har vi spurgt Stofas forbrugerpanel om for at få indsigt i hvilke overvejelser, der ligger bag til- eller fravalg af Betalingsservice.

 

Bruger du Betalingsservice?
Tv-pakke mest populær blandt mænd

Den store tv-pakke er mest populær blandt mænd

20.05.16

Undersøgelse viser, at det er den store tv-pakke, der hitter - især blandt mændende. 41 procent mænd har den store tv-pakke, mens det for kvinderne er 29 procent.

Streaming deler vandene i forbrugerpanelet

29.04.16

Foretrækker du flow-tv eller streaming? Det har vi spurgt Stofas forbrugerpanel om, og de er ikke helt enige. Alderen har stor betydning for, hvordan forbrugerne svarer på spørgsmålet

Streaming eller flow-tv? Alder har betydning for, hvordan vi helst vil se tv
Vejledning og hjælp til Stofa SmartTv

To ud af tre SmartTv-kunder har sjældent behov for hjælp

12.01.16

Hvor ofte har Stofas SmartTv-kunder behov for vejledning, og hvor finder de hjælp, når behovet opstår? Det har vi spurgt en række af forbrugerpanelets SmartTv-kunder om. Læs med, hvad de svarer...

Hvordan er kundernes brug af hjælpeguides på SmartTv-boksen?

12.01.16

73 procent af kunderne er tilfredse med den vejledning, de har på deres SmartTv. Det viser en måling i Stofas forbrugerpanel. Læs mere om, hvilken vejledningsform, kunderne foretrækker.

Tilfredshed med hjælpeguides på SmartTv
Bredbåndshastighed er afgørende

Forbrugerpanelet er ikke i tvivl: Hastighed har stor betydning

02.12.15

Hastigheden på internettet har stor betydning for danskerne. Det viser en måling foretaget blandt 3.022  medlemmer i Stofas forbrugerpanel. Her svarer 71 procent, at hastigheden på deres internet spiller en stor rolle.

Ny måling kaster lys over danskernes brug af internettet

01.12.15

Hvor mange timer bruger du på internettet om dagen? Fra hvilken enhed bruger du mest dit internet? I hvor høj grad er hastigheden af dit internet vigtig? En temperaturmåling af danskernes brug af internettet i hjemmet er med til at kaste lys over danskernes internet-vaner og deres syn på betydningen af hurtigt internet. 

Internetvaner

Dialogaften gav masser af input fra forbrugerpanelet

24.08.16

Et blik ind i fremtidens Stofa-produkter og en masse gode input og ideer var udfaldet, da 25 medlemmer af forbrugerpanelet mødtes til en aften, hvor dialogen med kunderne var i fokus. 

Stofa Dialogaften
Det gode regningslayout

Kunderne hjalp med det nye regningslayout

10.07.15

Hvordan ser det optimale regningslayout ud? Det spurgte vi en gruppe kunder om. På baggrund af de svar vi fik har regningen fra Stofa nu fået et bedre og mere overskueligt layout.