Gå til hovedindhold
Skal du flytte? Tag dine Stofa-produkter med til din nye adresse

Sådan flytter du dine Stofa-produkter til din nye adresse

For at melde din flytning til os, skal du udfylde formularen og sende den ind ved at trykke på 'Flyt mine produkter'. Du får besked, når vi har registreret din flytning.

Du må meget gerne fortælle os om din flytning i god tid (senest tre uger inden du flytter). Så er du nemlig sikker på, dine Stofa-produkter er klar, den dag du flytter ind.

Det kan være, vi ringer til dig for at få styr på nogle detaljer. Det kan for eksempel være, hvis:

Vi ringer dig op på hverdage mellem 13 og 16.

Hvis du vil ændre dine produkter i forbindelse flytningen, eller hellere vil ringe ind og melde din flytning, kan du ringe på 88 30 30 30.

Hvilken adresse flytter du til?

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Hvad skal jeg huske, når jeg flytter?

Når du skal flytte, er der er nok at holde styr på - ikke mindst praktiske ting. Her er 6 ting, der er vigtige at huske, når du flytter:

Meld flytning til folkeregistret
Du skal melde din flytning til folkeregistret senest fem hverdage efter, du er flyttet. Du melder din flytning digitalt på borger.dk. Husk, at du selv skal melde din flytning til for eksempel din arbejdsgiver og diverse abonnementer. Du skal også melde din flytning til PostNord på postnord.dk.

Find ud af, hvem der leverer internet og tv til din nye adresse
Hvad er et hjem uden tv og internet? Undersøg på forhånd, hvem der leverer tv og internet på din nye adresse og bestil det, når du kender din indflytningsdato. Så er det klar til brug, når du flytter ind. 

Tjek din forsikring
Når du flytter, kan prisen på din forsikring ændre sig. Hvis den stiger, kan det være, du skal indhente tilbud fra andre forsikringsselskaber. 

Søg boligstøtte
Flytter du til en lejebolig, har du mulighed for at søge om boligstøtte. Det gør du på borger.dk. Støtte afhænger af for eksempel din indkomst og boligtype. 

Aflæs din elmåler og meld flytning til din leverandør
Husk at aflæse og indberette el, gas, m.v., inden du flytter - og at vælge en el-aftale til din nye adresse, så du har el, når du flytter ind. Som kunde hos Stofa kan vi hjælpe dig med en fordelagtig pris på en klimavenlig el-aftale, da Stofa er en del af SE. Bestil en el-aftale til din nye adresse her.

Skift læge
Når du flytter, bliver du tilbudt at skifte læge. Det er gratis i forbindelse med flytning, og du gør det på borger.dk.

Det skal du huske, når du flytter