Gå til hovedindhold
Skal du flytte? Lad friheden flytte med

Overvejer du at blive kunde hos Stofa?

Bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig inden for bredbånd og tv. Vi har hastigheder til alle behov, og du kan vælge dine tv-kanaler frit eller købe en fast pakke. 

Jeg er kunde hos Stofa

Vi vil gerne gøre din flytning nemmere. Derfor kan du tage dine produkter fra Stofa med dig, når du flytter, så dit tv og bredbånd er klar, når du flytter ind i din nye bolig. 

Hvad skal jeg huske, når jeg flytter?

Når du skal flytte, er der er nok at holde styr på - ikke mindst praktiske ting. Her er fire ting, der er vigtige at huske, når du flytter:

Meld flytning til folkeregistret
Du skal melde din flytning til folkeregistret senest fem hverdage efter, du er flyttet. Du melder din flytning digitalt på borger.dk. Husk, at du selv skal melde din flytning til for eksempel din arbejdsgiver og diverse abonnementer. Du skal også melde din flytning til PostNord på postnord.dk.

Find ud af, hvem der leverer internet og tv til din nye adresse
Hvad er et hjem uden tv og internet? Undersøg på forhånd, hvem der leverer tv og internet på din nye adresse og bestil det, når du kender din indflytningsdato. Så er det klar til brug, når du flytter ind. 

Tjek din forsikring
Når du flytter, kan prisen på din forsikring ændre sig. Hvis den stiger, kan det være, du skal indhente tilbud fra andre forsikringsselskaber. 

Søg boligstøtte
Flytter du til en lejebolig, har du mulighed for at søge om boligstøtte. Det gør du på borger.dk. Støtte afhænger af for eksempel din indkomst og boligtype. 

Aflæs din elmåler og meld flytning til din leverandør
Husk at aflæse og indberette el, gas, m.v., inden du flytter - og tilmeld din nye adresse hos forsyningsvirksomhederne, så du har el, når du flytter ind. Hvis du overvejer en ny el-aftale, kan vi også hjælpe dig med det. Stofa er en del af SE, som kan hjælpe dig med en klimavenlig el-aftale. Hør mere om dine muligheder.

Skift læge
Når du flytter, bliver du tilbudt at skifte læge. Det er gratis i forbindelse med flytning, og du gør det på borger.dk.

Det skal du huske, når du flytter
Det kan have betydning for din bredbåndshastighed, når du flytter

Find den rette bredbåndshastighed

Bliver I flere eller færre i husstanden, når du flytter? Det kan have betydning for, hvilken bredbåndshastighed du skal vælge.

Find ud af, hvilken hastighed vi anbefaler til dig.