Gå til hovedindhold
Stofa er en del af Norlys

Guide til flytning af mails fra din Stofa Mail

Når du opsiger dit bredbåndsabonnement hos os, vil din Stofa Mail blive lukket 30 dage efter luk af dit bredbånd. Herefter vil alt indhold blive slettet. Ønsker du at flytte noget at dit indhold til din enhed eller en anden mailboks, så kan du læse her, hvordan du gør. 

Sådan henter du mails ned på din enhed: 

 

1. Login på Stofa Mail webmail.stofa.dk 

 

2. Marker den pågældende mail, som du ønsker at hente ned på din enhed. Obs - der kan kun vælges en mail ad gangen. 
 

3. Tryk på det grå tandhjul i menulinjen (Flere funktioner)

 

4. Vælg "Donwload (.eml)"

Mail

Sådan videresender du mails til en anden email:

 

1. Log in på Stofa Mail webmail.stofa.dk 

 

2. Marker den/de mails, som du ønsker at videresende - her kan man vælge en hel side af gangen. Dette gøres ved enten at holde "Ctrol" i bund og markere dem enkeltvis (som vidst på billedet) eller markere den øverste, holde "Shift ↑" i bund og markere den nederste.

 

3. Tryk på Brevet med den blå pil (Videresend)

 

4. Indsæt modtager og send - man kan herefter se sine "vedhæftninger" i højre side og slette nogle af dem  

Mail