Gå til hovedindhold
Saml dit Tv og internet

Godt nyt til dig!

Tilslut din adresse til fibernettet - uforpligtende og uden beregning


Vi har en god nyhed til dig. Udrulningen af fibernettet er i fuld gang i dit område. Det betyder, at du kan få fremtidssikret din bolig med fibernet allerede i dag.
 
Du bestiller ved at udfylde dine informationer i formularen. Herefter modtager du en midlertidig kvittering på din bestilling.

Etableringen af fibernettet foregår kun i en begrænset periode, og vi har ikke mulighed for at vende tilbage til Ribe midtby på grund af blandt andet fredede bygninger og bevaring af brosten i Gågaden.

Hvis du og din husstand skal være sikre på at kunne benytte fibernettet i 2022, er det derfor vigtigt, at du accepterer, at din husstand bliver tilsluttet fibernettet. Du vil modtage en automatisk mail som bekræftelse på, at vi har modtaget din bestilling. I mailen vil der stå, hvad processen er herfra.

Hvis du er Stofa kunde i dag og har signal via antennestikket, vil dit signal på tv og internet i løbet af 2022 stoppe med at virke. Du vil selvfølgelig få besked, når vi har en endelig dato herom.

Har du spørgsmål eller gerne vil have hjælp, er du velkommen til at kontakte os på 87 22 30 99.


Personlige oplysninger

Adresse *
Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Kom og mød os

Kom og mød os i starten af 2022, når vi afholder et informationsarrangement.

Her står vi klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig personligt i, hvordan du kommer over på fibernettet. Du får besked, når dato og sted for arrangementet er på plads.