Gå til hovedindhold
Frisør kjellerup

Få fiber fra Stofa - og et rigtig godt tilbud

Vi har en god nyhed til dig. Nu kan du få Stofa Fiber i det meste af Nordjylland og Midtjylland. Glæd dig til lynhurtigt fiber, bedre online sikkerhed og stærkt wifi. Du får selvfølgelig også masser af knivskarp tv-underholdning. 

For at fejre at vi nu kan levere fiber til din adresse, får du oprettelsen og de første 3 måneder til 0 kr., uanset hvilken fiberpakke du vælger. 

Så tjek din adresse nedenfor, og se hvilke fiberpakker du kan vælge imellem. 

PNG

Er du Eniig fiberkunde?

Så har du fået post fra Norlys om, at du skal vælge leverandør af internet og evt. tv og telefoni på ny. Stofa er en del af Norlys familien, og derfor kan du nemt blive kunde på det lynhurtige fibernet med stærke internet og tv-produkter fra Stofa. Vi har nemlig allerede udvalgt produkter til dig, der svarer til det du har i dag.

Log ind og vælg dit nye Stofa abonnement på blivhosnorlys.dk

det bedste ud af dit wifi med SuperWifi

Wifi - det skal bare virke. Men bor du fx i et stort hus eller lejlighed, hvor der er der tykke betonvægge eller flere etager, så kan det spænde ben for den gode forbindelse. Derfor tilbyder vi nu Stofa Superwifi, så du er sikret hurtigt og stabilt internet ud i alle hjørner af din bolig.

Køber du vores hurtigste internetpakker, følger der 2 stk. SuperWifi med til 0 kr.

Det får du med SuperWifi

SuperWifi 50x50
Stofa SafeSurf

Vær tryg online med Stofa SafeSurf

Når du har internet fra Stofa, så får du altid vores sikkerhedspakke SafeSurf med. Med SafeSurf får du bl.a. et antivirusprogram, mulighed for at opsætte familieregler - og den smarte password-manager Stofa SafeLogin. 

Mere om Stofa Safesurf

Tv fra Stofa

Vil du også have tv fra Stofa?

Stofa leverer ikke kun lynhurtig fiberforbindelse - du kan også vælge at få din tv-underholdning fra os. Vi tilbyder både fleksibilitet med VælgSelv eller faste kanaler med vores tv-pakker. 

Få din tv-underholdning fra Stofa