Gå til hovedindhold
Stofa er en del af Norlys
Lynhurtig fiber til dig Derfor skal du vælge fiber fra Stofa

Hvad er fibernet egentlig?

Fiber er super hurtigt internet, der leveres til dig via lyslederkabler. Det betyder, at du modtager data med lysets hastighed - og altså helt uden forsinkelse. Når der ikke går data tabt, får du derfor garanti for, at du får den hastighed, som du betaler for. 

Hos Stofa leverer vi både internet via fibernet - og via tv-kablerne. Tjek her, hvilken teknologi vi kan tilbyde på netop din adresse

Hastighed fibernet

Lynhurtigt internet - også til den store familie

Med internet via en fiberforbindelse får du fuld fart på streaming, gaming samt både up- og download af store filer, og hvad du ellers bruger dit internet til. Hastigheden kan komme helt op på 1 gigabit i sekundet - det er nok, uanset hvor mange personer, der bruger nettet samtidigt.

Bor man mange på samme adresse, kan man opleve, at hastigheden på nettet går ned, efterhånden som flere bruger det - men ikke med fiber. Her er der nok til alle, uden at de andre på forbindelsen bliver smidt af. 

Få tv i knivskarp kvalitet

Fibernettet har rigelig plads både til de mange nye streamingtjenester og online kanaler, men også til fremtidens nye, knivskarpe 4K-kanaler (Ultra HD). Det betyder en endnu bedre tv-oplevelse med skarpere billeder, flere farver og en højere detaljegrad på skærmen. Og så er der ingen begrænsning på fibernettets kapacitet, så far kan sagtens se fodbold i stuen, imens lillesøster ser børnetimen på sin tablet, storebror streamer serier på værelset og mor følger et madprogram i køkkenet.

Tv
Fiber download upload

Samme hastighed på up- og download

Samme hastighed på up- og download
Med en fiberforbindelse får du altid samme hastighed på up- op download. 

Det er en fordel til hjemmekontoret, hvor der skal uploades store filer og holdes møder på fx Teams eller Skype. Men det er også til gavn i de hjem, hvor hele familien er online på samme tid og flittigt deler billeder, videoer og musik på de sociale medier eller fx spiller online spil i fuld HD, imens der streames film- og serier i stuen og høres musik på værelserne.
 

Er der fiber på din adresse?

Stofa leverer fiber på en lang række adresser - se, om din er én af dem. 

Hvis vi ikke kan tilbyde fiber, hvor du bor, er der måske mulighed for at få internet via tv-kablet. Også her kan vi levere hastigheder på op til 1000 Mbit. 

 

 

fiber by