Gå til hovedindhold
Fiberinternet fra Stofa

Lynhurtig fiber til dig


Bliv flyvende med lynhurtigt
fiberinternet fra Stofa.

Hvad er fibernet egentlig?

Fiber er super hurtigt internet, der leveres til dig via lyslederkabler. Det betyder, at du modtager data med lysets hastighed - og altså helt uden forsinkelse. Når der ikke går data tabt, får du derfor garanti for, at du får den hastighed, som du betaler for. 

Hos Stofa leverer vi både internet via fibernet - og via tv-kablerne. Tjek her, hvilken teknologi vi kan tilbyde på netop din adresse

Hastighed fibernet

Lynhurtigt internet - der er nok til alle

Med internet via en fiberforbindelse får du fuld fart på streaming, gaming samt både up- og download af store filer. Og selvfølgelig alt det andet, du bruger dit internet til. Hastigheden kan komme helt op på 1 gigabit i sekundet. Så der er hastighed nok til alle - uanset hvor mange I er.

Så hvis der bor mange på adressen, slipper I for, at hastigheden på nettet går ned, efterhånden som flere bruger det. For der er nok hastighed til alle enheder, så ingen bliver smidt af forbindelsen. 

Få tv i knivskarp kvalitet

Fibernettet har masser af plads. Både til de mange streamingtjenester og online kanaler, men også til de knivskarpe 4K-kanaler (Ultra HD). Det giver dig en endnu bedre tv-oplevelse med skarpere billeder, flere farvenuancer og en højere detaljegrad på skærmen. 

Og det bedste er, at der ingen begrænsning er på fibernettets kapacitet. Det betyder, at alle i hjemmet kan surfe, streame og game på én gang.

Tv fra Stofa er i knivskarp kvalitet
Fiber download upload

Samme hastighed på up- og download

Samme hastighed på up- og download
Med en fiberforbindelse får du altid samme hastighed på up- op download. 

Det er en fordel til hjemmekontoret, hvor der kan være brug for at uploade store filer og holde møder på for eksempel Teams eller Skype. Men det er også til gavn i de hjem, hvor hele familien er online på samme tid og flittigt gamer, streamer i flere rum og hører musik online.

Er der fiber på din adresse?

Stofa leverer fiber på en lang række adresser - se, om din er én af dem. 

Hvis vi ikke kan tilbyde fiber, hvor du bor, er der måske mulighed for at få internet via tv-kablet. Også her kan vi levere hastigheder på op til 1000 Mbit.

fiber by