Gå til hovedindhold

Opkaldspriser i Danmark

Fastnet priser

Opkaldsafgift 0,20 DKK
Fastnet til mobil, minutpris * 0,60 DKK
Fastnet til fastnet, minutpris * 0,10 DKK
SMS sendt fra PC Omstilling 0,20 DKK
* Sekundtakseres  

Mobil priser (forbrugsafregnet)

Opkaldsafgift 0,20 DKK
Mobil til mobil, minutpris * 0,60 DKK
Mobil til fastnet, minutpris * 0,60 DKK
SMS og MMS 0,20 DKK
Pr. brugt MB 1,50 DKK
* Sekundtakseres  

Find udlandspriser på opkald

Priser i EU og EØS

Bemærk: Hvis du har et mobilabonnement med inkluderet tale, sms og data kan du bruge det i EU- og EØS-lande på samme vilkår som i Danmark. Takster på denne side gælder forbrug der overstiger det, der er inkluderet i dit abonnement.

EU's regler om roaming til hjemmetakst betyder, at du ikke skal betale ekstra roamingafgifter, når du bruger din mobiltelefon på rejser uden for dit hjemland, uanset hvor det er i EU. Disse regler gælder, når du ringer til mobil- og fastnettelefon, sender sms'er og bruger datatjenester i udlandet. Reglerne gælder også, når du modtager opkald eller sms'er i udlandet, også hvis den anden person benytter et andet teleselskab. 

Roaming til hjemmetakst er beregnet til dig, der en gang i mellem rejser uden for det land, du bor i eller har fast tilknytning til. Fx hvis du arbejder eller studerer der. Det er ikke beregnet til permanent roaming. Så længe du tilbringer mere tid eller bruger din mobiltelefon mere derhjemme end i udlandet, kan du roame frit indenfor de tale-og datapakker, der er tilknyttet dit abonnement.

Læs generelle betingelser for Roaming i EU > 


Finans eguide

Få vores bedste tips, nyheder og digital viden i indbakken

 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.