Gå til hovedindhold

3 enkle telefoniabonnementer til erhverv

IP telefoni 99,-

Pris/md. inklusiv:

30+ funktioner og omstilling

Fri tale til egne mobilnumre i DK

Opkaldspris fastnet: 10 øre/min.

Opkaldspris mobil: 60 øre/min.

Mobil 199,-

Pris/md. inklusiv:

30+ funktioner og omstilling

Fri tale i DK

Fri sms/mms i DK

2 GB data i DK

Kombi 239,-

Pris/md. inklusiv:

30+ funktioner og omstilling

Samme indhold som Mobil og IP telefoni

Altid inkluderet i dit abonnement

Ingen binding

Kun 30 dages opsigelsesvarsel. Derudover ingen binding. Det gør det nemt for dig at komme af med abonnementer, hvis fx en medarbejder stopper hos jer, eller du ønsker et abonnement i en tidsbegrænset periode.

Erhvervsservice og support

Slip for selvhjælp og besvær med at gennemlæse tunge manualer. Ring så ofte du vil med spørgsmål til din telefoniløsning alle hverdage 8-16. Oplever du tekniske fejl, kan du fejlmelde døgnet rundt, hele året. Så hjælper vi dig hurtigt videre. 

Nummerflytning

Du kan naturligvis beholde dit nuværende telefonnummer, som kunderne kender dig for. Vi hjælper med at flytte alle dine numre, så du på intet tidspunkt oplever nedetid under skiftet til Stofa Erhverv. 

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Når du klikker, giver du Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Efter vi har kontaktet dig, bruger vi ikke dine data til at kontakte dig igen. Har du brug for yderligere indblik i vores opbevaring og brug af dine personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik.

Bliv ringet op af Stofa Erhverv