Gå til hovedindhold

VJ HUSE optimerer med hurtigt fibernet

Bygge og Anlæg

Den korte historie

VJ Huse har samlet internet og telefoni hos Stofa Erhverv. God rådgivning, en samlet løsning og produkter, der passede præcis til virksomhedens krav, var afgørende for, at valget faldt på Stofa Erhverv. Den højere hastighed på fiberforbindelsen optimerer arbejdsgangene, og omstillingsløsningen Business Connect gør det let at få kontakt til de udearbejdende håndværkere.

Hvad var udfordringen?

- Vi var interesserede i fibernet for at få en højere hastighed på vores internet, end vores eksisterende udbyder kunne tilbyde. Arbejdsdagen glider bedre, når oplysningerne kommer hurtigt. Vi vil gerne bruge tiden optimalt og ikke spilde tid på at tingene står og loader. Samtidig er en stabil telefonløsning vigtig for os, så vi kan være sikre på at kunne få fat i vores håndværkere, der arbejder ude på byggepladserne.

VJ HUSE logo

Totalløsningen til VJ Huse omfatter:

 

  • VJ Huse har samlet internet og telefoni hos Stofa Erhverv.
     
  • Den højere hastighed på fiberforbindelsen optimerer arbejdsgangene.
     
  • Omstillingsløsningen Business Connect gør det let at få kontakt til
    de udearbejdende håndværkere.

 

Telefoni på byggepladsen

Hvilken løsning har du fået?

- Vi har fået en fibernetopkobling, telefoni til både fastnet og mobil og et velfungerende omstillingsanlæg, så vi kan stille udefra kommende opkald videre direkte til mobilerne. Det gør, at kontakten mellem kontoret og byggepladserne fungerer upåklageligt.

Oplevelsen af installation og service?

- Sælgeren havde sat sig godt ind i vores behov og gav god og behagelig vejledning. Han præsenterede forskellige løsninger, og i fællesskab fandt vi hurtigt frem til en, der passede til os. Det er rart for os, at vi både kan få internet, telefoni og omstilling fra samme udbyder.

Det er rart for os, at vi både kan få internet, telefoni og omstilling fra samme udbyder.

Vi har talt med Anni Jørgensen, administration hos VJ Huse. Virksomheden har 12 medarbejdere og bygger villaer, sommerhuse samt ejerboliger i Esbjerg.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

- Vi har fået hurtigt internet, så vi kan bruge arbejdstiden på de væsentlige ting og ikke på at vente. Vores nye omstilling gør, at vi let kan få fat i håndværkerne, der arbejder ude på byggeprojekterne, og stille opkald videre uden at skulle være bekymret for, om forbindelsen ryger.

Anni Jørgensen fra VJ HUSE