Gå til hovedindhold

Tønder Forsyning optimerer forbindelse og sikkerhed

Offentlig

Den korte historie

I 2011 fik Tønder Forsyning fibernet fra Stofa Erhverv, og lige siden har de ikke oplevet problemer med internetforbindelsen. For forsyningsselskabet er det altafgørende, at de har en sikker og stærk internetforbindelse, der kan håndtere store mængder data, og derfor har de også implementeret en MPLS-løsning.  

Hvad var udfordringen?

- Før vi skiftede til Stofa Erhverv, havde vi store problemer med, at netforbindelsen var for langsom, og det duer ikke i vores branche, hvor tingene bare skal fungere. Vi håndterer mange data fra vores forskellige underlokationer, så vi er afhængige af en stærk netforbindelse, hvor hastigheden og ikke mindst sikkerheden er i top. Derfor har vi også fået Stofa Erhverv MPLS-netværk.

Tonder Forsyning og Stofa Erhverv

Totalløsningen til Tønder Forsyning omfatter:

 

  • Lynhurtigt  fibernet med 99,9 % oppetid og alle lokationer samlet i en sikker MPLS forbindelse.
     
  • Mulighed for videokonference, der nu sparer virksomheden sparer meget tid på kørsel.
     
  • En professionel telefoniløsning med mere end 100 tilknyttede telefonnumre.
Professionelt Internet fra Stofa Erhverv

Hvilken løsning har du fået?

- Vi fik Stofa Erhvervs fibernet i 2011, fordi de kunne love en langt hurtigere hastighed end vores tidligere udbyder og 99,9% oppetid. Vores MPLS kører som redundant setup. Vi har pumpestationer og rensningsanlæg flere forskellige steder i vores forsyningsområde, som håndterer store mængder data, og med det lukkede MPLS-netværk er det blevet langt nemmere og ikke mindst mere sikkert at udveksle data. Vi har også samlet omkring 100 mobiltelefonnumre samt vores SIP Trunk via Stofa Erhverv.

Oplevelsen af installation og service? 

- Det har fungeret upåklageligt. Der var selvfølgelig lidt justeringer lige i starten, da vi skulle have MPLS-netværket op at køre, men ellers har der ikke været problemer, og servicemedarbejderne har altid kunnet hjælpe os.

Vi håndterer store mængder data, så 99,9 % oppetid er et must som Stofa Erhverv altid lever op til. Det er vigtigt for sådan nogle som os, hvor det simpelthen ikke må bryde sammen.

Vi har talt med John Graversgaard, Business Development & IT manager hos Tønder Forsyning. Virksomheden håndterer vand, spildevand og affald i Tønder Kommune og beskæftiger 85 medarbejdere.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

- Den har hjulpet os utrolig meget. Fibernettet gør, at vi kan sende og modtage store mængder data på tværs af lokationerne, som var lige præcis det, vi efterspurgte, og det giver os en lynhurtig hastighed, som betyder, at vi i dag ofte holder webmøder. Det sparer os en masse tid, at vi ikke skal rejse frem og tilbage. 

Stofa Erhverv internet til erhvervslivet