Gå til hovedindhold

SEPE livestreamer events fra fibernet-forbindelse

Kultur og Turisme

Den korte historie

Sport & Event Park Esbjerg (SEPE) driver de største idrætsanlæg i Esbjerg, hvor både Fodbold, håndbold og ishockey har fantastiske faciliteter. Men også de mere lokale events får de bedste faciliteter. SEPE står hvert år bag terrænløbet SEPE Extreme Challenge, som afholdes i Guldager Idrætscenter. På grund af den store interesse omkring løbet ønskede Jyske Vestkysten at live-streame begivenheden online. SEPE’s eksisterende internetforbindelse var dog ikke stærk nok til at klare sådan en opgave. Stofa Erhverv fik en kort tidsfrist, men leverede, gravede og etablerede på meget kort tid en hurtig fibernet-forbindelse, som stod klar to dage inden løbet.

Hvad var udfordringen?

– Vi afholder hvert år SEPE Extreme Challenge, som er et terrænløb. På grund af den store interesse ville Jyske Vestkysten gerne live-streame løbet, der finder sted i Guldager Idrætscenter. Den internetforbindelse vi havde, var slet ikke hurtig nok til at understøtte dette. Udfordringen var også, at Stofa Erhverv havde meget kort tid til at klare opgaven – de smed, hvad de havde i hænderne og løste opgaven, så den blev færdig til tiden.

Logo

Løsningen til SPORT & EVENT PARK omfatter:

 

  • Hurtigt og stabilt internet i hele stadionområdet - både Fodbold-stadion, is-stadion, håndboldhallen og ved Guldager idrætscenter.
     
  • Guldager: På under en uge gravede Stofa Erhverv ca. 400 meter og sørgede dernæst for at klargøre en 100/100 Mbit/s forbindelse, så SEPE kunne live-streame terrænløbet, SEPE Extreme Challenge – og mange andre arrangementer i fremtiden.
     
  •  Medarbejdere på SEPE kontorer og i idræts-faciliteterne kan udføre deres arbejde under bedre forhold, med en stabil og hurtig internetforbindelse.
Internet på isstadion Esbjerg

Hvilken løsning har du fået? 

– Foruden vores stabile internet i hele stadiononrådet ved Gl. Vardevej har vi nu også fået en ny fibernet-forbindelse på 100/100 Mbit/s ved Guldager idrætscenter. Stofa Erhverv skulle grave cirka 400 meter for at få kablerne hen til bygningen. De fik hurtigt gravearbejdet klaret, så de kunne komme videre i processen.

Oplevelsen af installation og service?

– Stofa Erhverv kunne ikke have klaret det bedre. Vi var under tidspres, da vi kontaktede dem få uger før arrangementet. De påtog sig presset og løste vores problem. Alt arbejdet var afsluttet på cirka en uge, og det stod klar to dage før løbet. Det hele fungerede, som det skulle fra første færd.

Stofa Erhverv havde meget kort tid til at klare opgaven – de smed, hvad de havde i hænderne og løste opgaven, så den blev færdig til tiden.

Vi har talt med Anders Vesterbæk, Koordinator - Event, Booking & Aktiviteter i Sport & Event Park Esbjerg. SEPE driver flere idrætsanlæg og events for Esbjerg kommune og har cirka 110 medarbejdere.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Det gav os mulighed for at streame arrangementet og mange andre arrangementer i fremtiden. Vi kunne hurtigt regne ud, at det var en god investering, da SEPE Extreme Challenge er en årlig tilbagevendende begivenhed. Fordelen er også, at vores medarbejdere kan udføre deres arbejde under bedre forhold, da vi nu har en super hurtig internetforbindelse i idrætscenteret.

Anders fra SEPE