Gå til hovedindhold

SPAR-2 Vinduespolering får tryghed med serviceaftale

Service

Den korte historie

Den lille familieejede virksomhed Spar-2 Servicepolering i Esbjerg havde i mange år den samme fastnetudbyder. Men en dag bankede fremtiden på i form af deres nu faste kontaktperson hos Stofa Erhverv, Kasper, og medejer Ingrid Hansen blev hurtigt overbevist om, at fibernet er vejen frem. Den beslutning har hun ikke fortrudt.

Hvad var udfordringen?

– Vi ville gerne følge med udviklingen, og fibernet er jo fremtiden. Så da Kasper kom herud og fortalte om det, blev vi hurtigt enige om at skifte. Specielt fordi det umiddelbart kostede det samme som vores gamle internet – det var bare bedre.

Spar 2 logo

Løsningen til SPAR-2 Vinduespolering omfatter:

 

  • Spar-2 Vinduespolering har brug for hurtigt internet til både medarbejdere og kunder der kommer på besøg.
     
  • Derfor har virksomheden valgt en hurtig fibernetforbindelse, som giver bedre dækning og hastighed.
     
  • " Jeg er sikker på, at vi har fået en bedre dækning og hurtighed, så vi har bestemt fået mere for pengene. "
Stabilt fibernet

Hvilken løsning har du fået?

– Vi driver virksomhed fra vores hjemmeadresse, hvor vi har kontor. Så vi har fået installeret trådløst fibernet i hele huset. Nu er der altid hurtigt internet til vores syv ansatte og de mange kunder som kommer på besøg.

Oplevelsen af installation og service? 

– Der var ingen problemer med at få skiftet over. Det er jeg ellers altid så nervøs for, men det virkede bare fra dag ét. I starten var signalet dog ikke helt optimalt inde i stuen, men det fik Kasper hurtigt løst. Han var herude for at måle dækningen, og vi fik at vide, at muren ind til stuen påvirkede signalet. Kasper installerede med det samme en ekstra router i køkkenet, og så virkede det i hele huset. Det var så fin en service, og vi har ikke haft problemer siden. Vi ved dog, at vi altid kan ringe til Kasper, hvis der bliver brug for det.

Jeg er sikker på, at vi har fået en bedre dækning og hurtighed, så vi har bestemt fået mere for pengene.

Vi har talt med Ingrid Hansen, medejer af Spar-2 Vinduespolering i Esbjerg. Virksomheden har syv medarbejdere, og tilbyder vinduespolering, facaderens og liftudlejning.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Det er lidt svært at svare på, for vi tænker ikke over internettet i hverdagen – det kører bare, hvilket er virkelig dejligt. Jeg er dog sikker på, at vi har fået en bedre dækning og hurtighed, så vi har bestemt fået mere for pengene.

Ingrid fra Spar2 Vinduespolering Esbjerg