Gå til hovedindhold

SOLBAKKEGÅRD er godt kørende med stabilt fibernet

Landbrug

Den korte historie

Som en mindre virksomhed med både malkekvæg, planteavl og maskinstation har Solbakkegård hverken tid eller råd til at kæmpe med en ustabil internetforbindelse. Derfor var lettelsen stor, da medarbejdere fra Stofa Erhverv sørgede for, at vejens tre husstande kunne få installeret fibernet.

Hvad var udfordringen? 

– Før vi skiftede til Stofa Erhverv, havde vi problemer med vores internet, der var meget ustabilt. Det var en konstant hæmsko for os, fordi vi som virksomhed er afhængig af altid at kunne sende og modtage mails. Derudover skulle vi huske at backe alting op manuelt, hvor det i dag sker helt automatisk. Det er en stor lettelse for os ikke at skulle bekymre os om at miste vores data.

Digitaliseret landbrug

Totalløsningen til SOLBAKKEGÅRD omfatter:

 

  • Solbakkegård har fået en løsning med fibernet og TV fra Stofa Erhverv.
     
  • Den samlede løsning sikrer hurtig kundeservice, stabilt internet og nemmere backup af data.
     
  • Lettelsen var stor, da Stofa Erhverv sørgede for, at vejens tre husstande kunne få fibernet.
Lynhurtigt fibernet til landbruget

Hvilken løsning har du fået? 

– Vi har fået en pakke med TV og fibernet, så nu har vi altid en stabil og hurtig internetforbindelse. Det er simpelthen nødvendigt for, at vi kan drive vores virksomhed optimalt. Samtidig er det smart, at vi kan samle vores private TV- og internetforbrug på gården med virksomhedens i én enkelt pakke.

Oplevelsen af installation og service?

– Jeg oplevede en fantastisk kundeservice fra min kontaktperson ved Stofa Erhverv. Selvom vi kun er tre hustande på vejen, sørgede hun for, at vi kunne få installeret fibernet. Da montøren kom ud til os, gav han den samme sublime kundeoplevelse, så jeg ringede efterfølgende til Stofa Erhverv for at rose de to medarbejdere.

Især fibernettet gør en verden til forskel for vores virksomhed … nu behøver vi ikke bruge mere energi på at bekymre os, om internettet fungerer eller ej.

Vi har talt med Diana Jensen, kontorassistent på Solbakkegård. Landmand Jacob Ulv Christensen har siden 2004 drevet malkekvæg, planteavl og maskinstation på Solbakkegård, som har ni fastansatte.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Især fibernettet gør en verden til forskel for vores virksomhed. Det er noget, der bare skal fungere og nu behøver vi ikke bruge mere energi på at bekymre os om, hvorvidt internettet fungerer eller ej. Montøren sørgede for, at alt var som det skulle være, før han kørte, så vores forbindelse har været hurtig og stabil fra dag ét.

Det digitale landbrug