Gå til hovedindhold

SLIK FOR VOKSNE får fuldt udbytte af internettet

Detail

Den korte historie?

SLIK FOR VOKSNE har gennem de seneste år implementeret mange nye digitale løsninger, som de bruger til alt fra smidig håndtering af betaling og bogholderi, til at give kunderne ekstra oplevelser og service i butikken. En hurtig og stabil fiberløsning fra Stofa Erhverv understøtter ifølge indehaver, Kim Jepsen, forretningens digitale strategi til fulde.

Hvad var udfordringen?

– SLIK FOR VOKSNE er både en fysisk butik og en webshop. På tværs af disse foregår 90 procent af vores forretning digitalt, så vi er dybt afhængige af en velfungerende og stærk internetforbindelse. Når man samtidig gerne vil overholde en leveringsfrist på 24 timer fra bestilling til levering, er der ikke plads til ustabile netforbindelser.

Logo Vinoble Esbjerg

Fibernet løsningen til SLIK FOR VOKSNE omfatter:

 

  • Med en af markedets bedste internetforbindelser får SLIK FOR VOKSNE kræfterne til at give en moderne og digital butiksoplevelse.
     
  • Med hurtigt internet er der stort set ingen ventetid ved Dankort-terminalerne eller ved kassen.
     
  • Virksomheden får en fleksibel arbejdsdag og digital sikkerhed i både drift og lagring.
Stabilt fibernet til detailhandlen

Hvilken løsning har du fået?

– Vi har Business internet 100/100 Mbit/s fra Stofa Erhverv. Internettet er en livsnerve for os, for vi har stort set alting koblet op på netværket. For eksempel har vi en trådløs kasseterminal installeret på en iPad, som vi tager med rundt i butikken. Kunder kan også tilmelde sig nyhedsbreve på opstillede tablets i butikken eller scanne en vare med deres mobil og læse mere eller sammenligne priser. Internt kører varebestilling og bogholderiet sømløst, fordi vores kasseapparater taler sammen med økonomi-systemet, og al fakturering sker elektronisk. Og så kører vi naturligvis med IP-telefoni, for man kan ligeså godt spare, hvor man kan! 

Oplevelsen af installation og service?

– Stofa Erhverv var her og installere en boks, men ellers har vi ikke haft brug for service. Det kører upåklageligt. Der er en nedetid på nul.

Med de hastigheder, vi nu kan få, oplever vi stort set ingen ventetid ved Dankort-terminalerne eller ved kassen.

Vi har talt med Kim Jepsen, indehaver af SLIK FOR VOKSNE. Den fysiske butik ligger i Esbjerg og har fem medarbejdere.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Udover de digitale muligheder for at servicere kunderne bedre, giver det en fleksibel arbejdsdag. Jeg har valgt at samle alle vores økonomifiler, billedfiler og markedsføringsmateriale på en ekstern server, og via fiberforbindelsen kan jeg tilgå materialet, uanset hvor jeg befinder mig. Vi har haft bredbånd fra Stofa Erhverv i snart 10 år nu og er yderst tilfredse. 

Kim Jepsen fra Slik for Voksne Esbjerg