Gå til hovedindhold

Stabilt fiberinternet til RYK-Fonden

Landbrug

Den korte historie

RYK-Fonden arbejder med ydelseskontrol hos malkekøer i Danmark. Det betyder, at de årligt udtager 5,5 millioner mælkeprøver ved ca. 3000 mælkeproducenter rundt omkring i landet. Her er der ca. 40 ansatte, der kører rundt og indsamler data som efterfølgende sendes ind til centralen fra hjemmekontoret. Her er det afgørende for de ansatte, at de har en sikker, hurtig og stabil internetforbindelse.

Hvad var udfordringen?

– Vi har et stort behov for nogle sikre dataforbindelser. Her har vi tidligere haft nogle ustabile forbindelser og oplevet korte nedbrud. Derfor har vi været meget interesseret i at få noget stabilt og sikkert internet. Samtidig gør det ikke noget, at forbindelsen er forholdsvis hurtig, da medarbejderne i deres daglige virke skal sende og modtage data fra en central database. Hvis ikke internetforbindelsen er i orden, kan de risikere at skulle bruge 10-20 minutter på at hente noget data. Hvis ikke dette fungerer, så har vi en stor udfordring.

RYK-Fonden
 

Hvilken løsning har du fået?


Vi har fået en løsning fra Stofa Erhverv, der hedder Home 100/100. Den forsøger vi at få installeret alle de steder, det kan lade sig gøre.

Se vores interview med Knud Lund Klüver, CHR supporter hos RYK-Fonden.

Oplevelsen af Installation og service?

– Processen med installationen og det nye produkt har været rimelig smertefrit, i forhold til hvad jeg har prøvet tidligere. Stofa Erhverv har været rigtig gode til at finde ud af hvor det kan lade sig gøre at få internet til vores medarbejdere. Det er gået rigtig godt, selvfølgelig har der været småproblemer hvor der skulle graves internet ind – men det har de været flinke til at hjælpe med, når jeg har ringet ind.

Oplevelsen af installation og service?
Hvordan har løsningen hjulpet dig?

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Løsningen har hjulpet mig ved at der er blevet lidt mere ro hos de medarbejdere der har løsningen. Samtidig har jeg fået adgang til en Stofa Home Portal, hvor jeg dels kan se hvilke abonnementer vi har til rådighed i øjeblikket og når der kommer nye medarbejdere kan jeg ligge bestillinger ind, afmelde internet samt melde flytninger.

Faktaboks

 

  • RYK-Fonden har nu fået en stabil fiberforbindelse, Home 100/100.
     
  • Virksomheden arbejder med ydelseskontrol hos malkekøer.
     
  • RYK-Fonden er en del af Agro Food Park