Gå til hovedindhold

Samlet erhvervsforbindelse til Pro Rengøring

Service

Den korte historie

Som en forholdsvis ung og fleksibel servicevirksomhed, er det vigtigt at have overblik over sine produkter. Pro Rengøring har samlet sine løsninger ét sted hos Stofa Erhverv.

Hvad var udfordringen?

– Som nystartet virksomhed, havde vi en tendens til at have flere forskellige leverandører. Det medførte, at vores aftaler ikke var gunstige nok. Derfor har vi valgt at få samlet vores internet og telefoni ét sted hos Stofa Erhverv.

Prorengøring
 

Samlet erhvervsløsning 


Hos Pro Rengøring var der ingen tvivl, da Stofa Erhverv tilbød én samlet erhvervsforbindelse som var med til at skabe større effektivitet, bedre kundeoplevelser og nye forretningsmuligheder.

Se her vores videointerview med Rasmus Gleerup, Direktør for Pro Rengøring.

 

Hvilken løsning har du fået?

–  Udover internet har vi bl.a. fået et omstillingsspor, som kan omstille til samtlige af vores medarbejdere – hvilket fungerer super godt. Derudover bliver man modtaget mere professionelt, når man ringer til os. 

Oplevelsen af installation og service?

– Installation har kørt upåklageligt. Vi har virkelig været glade, og alle de medarbejdere, vi har været i kontakt med, er utrolig servicemindede. Jeg har en fast kontaktperson, som er vigtig for mig, fordi jeg altid kan tage fat i vedkommende. Vi føler det mere som et partnerskab end et kundeforhold.

En erhvervsløsning til Pro Rengøring
En erhvervsløsning til Pro Rengøring

Det er utrolig vigtigt for os at have én fast kontaktperson at ringe til, hvis vi har udfordringer.

 

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Vi har fået vores telefoni- og internetløsning samlet ét sted. Det er utrolig vigtigt for os at have én fast kontaktperson at ringe til, hvis vi har udfordringer – men også hvis vi udvider, og har brug for at ændre på vores eksisterende løsning.  Det har vi hos Stofa Erhverv, og det hjælper os i hverdagen.  

Faktaboks

 

  • Virksomheden blev startet i 2009 af Rasmus Gleerup og Karsten Nielsen
     
  • I starten var de to iværksættere selv ude at gøre rent hos kunder
     
  • Har i dag over 200 ansatte