Gå til hovedindhold

MOOVE ADVERTISING stiller krav til internettet

Liberalt Erhverv og IT

Den korte historie

I en travl reklameverden er det alfa og omega at være ’på’ – ikke kun professionelt og kreativt, men også digitalt. Takket være Stofa Erhvervs fiberløsning kan reklamebureauet Moove Advertising ticke alle bokse af.

Hvad var udfordringen?

Specielt vores grafiske løsninger er meget tunge, og vi gemmer alt vores arbejde online via en cloud-løsning, så vi har brug for en hurtig, stabil forbindelse for at trække opgaver derfra.

 

Moove logo

Løsningen til MOOVE ADVERTISING omfatter:

 

  • Moove Advertising har fået installeret en Business fiberløsning fra Stofa Erhverv.
     
  • Især stabiliteten og hastigheden er essentiel i arbejdet med de større grafiske filer.
     
  • Den stabile forbindelse påvirker opgavernes timeforbrug og møder kundernes deadlines – og det løfter bundlinjen.

 

Stabilt fibernet

Hvilken løsning har du fået?

– Vi har en Business fiberløsning, og den fungerer upåklageligt. Tunge grafikløsninger og stramme deadlines stiller krav til internetstabilitet og performance. Vores arbejde kræver som sagt, at der er ’hul igennem’, så en langsommere forbindelse ville have store konsekvenser for vores forretning.

Oplevelsen af installation og service?

Hvis vi skulle bøvle med langsomt internet, ville det både påvirke opgavernes timeforbrug og kundernes deadlines – og ultimativt vores bundlinje. Derfor er vi meget glade for stabiliteten og hastigheden hos Stofa Erhverv. Det hele kører bare.

Stabilt og hurtigt internet fungerer som en uundværlig samarbejdspartner i det daglige.

Vi har talt med Jan Willendrup, Kontaktdirektør ved Moove Advertising. Virksomheden har 7 medarbejdere og tilbyder ydelser indenfor markedsføring, salg og strategi. 

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Vi er syv medarbejdere her på kontoret, så i løbet af en arbejdsdag har vi mange aktiviteter i gang på én gang. Det kan være alt fra videoopgaver og hjemmesideløsninger til store produktkataloger. Specielt vores grafiske løsninger er meget tunge, og vi gemmer alt vores arbejde online via en cloud-løsning, så vi har brug for en hurtig, stabil forbindelse for at trække opgaver derfra.

 

Jan Willendrup Moove Advertising Esbjerg