Gå til hovedindhold

Metso får gevinst med samlet fakturering

Fremstilling

Den korte historie

Den administrative håndtering af fakturaer for medarbejderbredbånd hos Metso Danmark A/S er kogt gevaldigt ned, siden producenten af industriaffaldsneddelere bad Stofa Erhverv om at stå for en samlet løsning.

Hvad var udfordringen?

– For de af vores medarbejdere som har hyppigt hjemmearbejde tilbyder vi medarbejderbredbånd, og af geografiske årsager varetages det pt. af flere forskellige internetudbydere. Det betyder administrativ håndtering af cirka 25 fakturaer hver eneste måned, og det er tidskrævende. Derfor var det vigtigt for os at finde en løsning, som kunne gøre det let og simpelt for administrationen at håndtere alle fakturaerne.
 

Metso logo

Løsningen til Metso omfatter:

 

  • Løsningen er samle-fakturering hos Stofa Erhverv, der i forvejen er den største leverandør af bredbånd til Metso medarbejdere.
     
  • I stedet for 25 individuelle fakturaer om måneden får Metso nu én samlet faktura i kvartalet.
     
  • Det er stadig de forskellige udbydere, men Stofa Erhverv samler fakturaerne.
Samlet fakturering hos Metso

Hvilken løsning har du fået?

– Løsningen er samle-fakturering hos Stofa Erhverv, der i forvejen er den største leverandør af bredbånd til vores medarbejdere. Derfor var det oplagt at få dem til at kigge på vores udfordring. I stedet for 25 fakturaer om måneden får vi nu én samlet faktura i kvartalet. Det er stadig de forskellige udbydere, men Stofa Erhverv samler fakturaerne.

Oplevelsen af installation og service?

– De ændringer, der er blevet foretaget, har været rent administrative. Vi var én af de første kunder på løsningen og oplevede nogle få opstartsvanskeligheder omkring faktureringsgebyr, men det kom meget hurtigt op at køre, og serviceniveauet hos Stofa Erhverv har været højt hele vejen igennem.

Stofa Erhverv er den største leverandør af bredbånd til vores medarbejdere. I stedet for 25 fakturaer om måneden får vi nu én samlet faktura i kvartalet. 

Vi talte med Ole Rasmussen, økonomichef i Metso Danmark A/S.
Virksomheden producerer industri-affaldsneddelere og beskæftiger 100 medarbejdere i Horsens.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Med samlefakturerings-løsningen har vi fået frigivet tid i økonomiafdelingen, som nu bliver brugt mere hensigtsmæssigt. Så alle er meget glade for løsningen.
 

Ole Rasmussen, økonomichef i Metso Danmark A/S