Gå til hovedindhold

KRUSE FORMVÆRKTØJ sikrer højeste effektivitet

Fremstilling

Den korte historie

Kruse Formværktøj er som moderne værktøjsfabrikant afhængig af et hurtigt og stabilt fibernet, når de hver dag sender og modtager store filer med 3D-tegninger. Derfor valgte direktør Arne Kruse i 2013 at skifte til Stofa Erhverv. Efterfølgende har virksomheden også tilføjet telefoni til deres totalløsning og har fremadrettet kunne drage nytte af en besparelse på telefonien.

Hvad var udfordringen?

- Vi ville gerne skifte til en cloud-server, så vi ikke selv skulle hoste de meget tunge filer, som vi arbejder med hele tiden. Men det krævede en hurtigere internetforbindelse, end den vores daværende udbyder kunne klare. Vi skal til alle tider kunne tilgå de store 3D-tegninger for at kunne fremstille noget som helst.

Logo Kruse Formværktøj og Værktøjsfabrik

Totalløsningen til Kruse Formværktøj omfatter:

 

  • Kruse Formværktøj har fået hurtigt og stabilt fibernet fra Stofa Erhverv.
     
  • Totalløsning med både fibernet og telefoni.
     
  • Den samlede totalløsning giver virksomheden en økonomisk gevinst.
Smarte telefoni funktioner til erhverv

Hvilken løsning har du fået?

- Vi fik installeret fibernet i 2013 og senere i 2016 fik vi lavet en aftale på telefonien, og det har fungeret godt lige siden. Vi kan faktisk ikke foretage os noget, hvis netværket bryder ned, men det har vi aldrig oplevet. Derudover er det hurtigt og nemt at sende store filer.

Oplevelsen af installation og service? 

- Jeg var positivt overrasket over, hvor nemt installationen gik. Stofa Erhverv kom og satte det hele op, og ti minutter efter fungerede det. Erhvervsaftalen dækker også mit private hjem, og der gik implementeringen også fint. Stikket blev sat i, og så virkede vores mailsystem og det hele med det samme.

Jeg var positivt overrasket over, hvor nemt installationen gik. Stofa Erhverv kom og satte det hele op, og ti minutter efter fungerede det.

Vi har talt med Arne Kruse, direktør i Kruse Formværktøj ApS. Virksomheden er en moderne værktøjsfabrikant i Ribe med otte medarbejdere.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

- Vi har fået en hurtig og stabil internetforbindelse med fibernet fra Stofa Erhverv, samt en god og besparende telefoniaftale, som samlet giver os en totalløsning med økonomisk fordel og stabilitet.

Henning Kruse fra Kruse Formværktøj