Gå til hovedindhold

Fleksible aftaler matcher IT-CENTER SYDs behov

Liberalt Erhverv og IT

Den korte historie

IT-Center Syd leverer it-drift til syv vidt forskellige skoler i Sønderjylland. Derfor er virksomheden afhængig af en stærk internetforbindelse uden udsving og med fleksible aftaler, der matcher deres behov. Det har Stofa Erhverv leveret siden årsskiftet til 2011, og IT-Center Syd har ikke tænkt sig at skifte udbyder.

Hvad var udfordringen?

– Før vi skiftede til Stofa Erhverv havde vi én af de store udbydere, som var ufleksibel i forhold til nogle af vores behov. For eksempel kunne vi vente op til fire uger på service, når vi skulle indstille enkelte dele ved netværket. I dag har vi en aftale med Stofa Erhverv, at vi selv kan gøre det, når vi har brug for det. Så kan vi gøre det med det samme, og den fleksibilitet sætter vi stor pris på.

Logo for EUC Syd

Totalløsningen til IT CENTER SYD omfatter:

 

  • Med 6.000 brugere på internettet hver dag, er det vigtigt, at netværket fungerer.
     
  • IT-Center Syd sender et MPLS-netværk ud til syv skoler.
     
  • Skolerne er sikret med to internetforbindelser, hvor den ene linje er ’backup’.
Stabilt MPLS med sikkerhed

Hvilken løsning har du fået?

– Vi har et MPLS-netværk til de syv skoler, samt to internetforbindelser. Den ene er en backup og er ikke så kraftig, men den kan tage over, hvis der er et udfald på hovedlinjen. Det har vi dog aldrig oplevet, da forbindelsen altid har været meget stabil.

Oplevelsen af installation og service?

– Installationen gik smertefrit og fuldstændig glidende. Jeg har aldrig haft behov for at ringe til Stofa Erhvervs kundeservice, hvilket jeg synes siger en del om produktet.

Vi har 6.000 brugere på internettet hver dag, så det er essentielt, at netværket fungerer. Derfor er vi meget trygge ved Stofa Erhverv, og jeg overvejer slet ikke at skifte udbyder.

Vi har talt med Peter Martensen, it-chef i IT-Center Syd. IT-Center Syd er en del af EUC SYD og er det driftsfællesskab, der betjener syv skoler. Virksomheden har 17 medarbejdere og har hovedsæde i Sønderborg.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Vi valgte Stofa Erhverv på grund af pris og fleksibilitet. Vi har 6.000 brugere på internettet hver dag, så det er essentielt, at netværket fungerer. Derfor er vi meget trygge ved Stofa Erhverv, og jeg overvejer slet ikke at skifte udbyder.

Peter Martensen, it-chef