Gå til hovedindhold

4-stjernet internet hos HOTEL BRITANNIA

Kultur og Turisme

Den korte historie

I sommeren 2016 opgraderede det 4-stjernede Hotel Britannia i Esbjerg hastigheden på sit fibernet fra 50 Mbit/s til 150 Mbit/s. Hotellets gæster havde gennem længere tid udtrykt utilfredshed med Wi-Fi-signalet, som dækker 108 værelser og fællesarealer fordelt på fem etager. Ikke mindst i forbindelse med konferencer, som hotellet huser en del af, oplevede gæsterne langsomt internet og problemer med at logge på. Siden opgraderingen er kritikken forstummet, hvilket hotellet tolker som tilfredshed med det hurtigere netværk.

Hvad var udfordringen?

– Før vi opgraderede vores fibernet til en højere hastighed, oplevede vores gæster, at det gratis Wi-Fi var for langsomt. Der opstod flaskehalsproblemer, hvis mange gæster forsøgte at logge på samtidig for eksempel i forbindelse med konferencer. Nogle gæster blev simpelthen afvist og måtte måske helt undvære at være online. Når vi bad gæsterne bedømme deres ophold hos os, blev netværket ofte kritiseret, så der var akut behov for at gøre noget.

Logo Hotel Britannia Esbjerg

Løsningen til HOTEL BRITANNIA omfatter:

 

  • Hotel Britannia i Esbjerg har opgraderet hastigheden på sit fibernet for at løse trængselsproblemer, når mange af hotellets gæster vil online på samme tid.
     
  • Med en opgradering fra 50 Mbit/s til 150 Mbit/s er der nu båndbredde til de mange gæster – og det kan ses på tilfredshedsmålingerne.
     
  • Opgraderingen har fået kritikken over det trådløse net til at forstumme, og det er ifølge hotellets tekniker den bedste ros, en internetløsning kan få.
Hotel Wi-Fi med fibernet

Hvilken løsning har du fået?

– Løsningen var at skrue op for hastigheden på fibernettet, som vi stiller til rådighed for gæsterne. Før havde vi en 50 Mbit/s forbindelse, men nu kører vi med 150 Mbit/s, hvilket gør en gevaldig forskel på kvaliteten. Vi kan tilbyde hurtigt netværk, uanset hvor på hotellets fem etager gæsten befinder sig, og uanset hvor mange der ønsker at være online samtidig. Ikke engang en større konference kan lægge netværket ned.

Oplevelsen af installation og service?

– Det har været fuldstændig problemfrit at hæve hastigheden. Vi fik en pris, som svarede til, hvad vi fandt rimeligt, så aftalen var hurtigt i hus. Derefter var det jo bare at geare op til 150 Mbit/s.

Vi kan tilbyde hurtigt netværk, uanset hvor på hotellets fem etager gæsten befinder sig, og uanset hvor mange der ønsker at være online samtidig.

Hotel Britannia er et moderne, 4-stjernet hotel med beliggenhed i Esbjerg.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Gæsterne har en klar forventning om, at de kan være online uden problemer på hele hotellet. Det er en service, de tager for givet, så vi får ikke ros, når vi ikke leverer et godt trådløst netværk. Men vi kan se, at utilfredsheden er forsvundet i tilfredshedsmålingerne, og det giver os alt mulig grund til at tro, at vores gæster er glade for løsningen.

Hotel Britannia PC