Gå til hovedindhold

Grafisk Trykcenter sikrer de store datamængder

Fremstilling

Den korte historie

Siden Grafisk Trykcenter i Esbjerg skiftede til Stofa Erhvervs hurtige 100/100 Mbit/s-fibernetforbindelse, har de kunnet levere præcis den kvalitet, som deres kunder efterspørger – for Grafisk Trykcenter kan nu modtage store, trykklare filer og rå data uden at lade sig begrænse af en langsom internethastighed.

Hvad var udfordringen?

- Vi er en grafisk virksomhed, der leverer mange forskellige typer tryk og grafiske løsninger. Det er altafgørende for os, at vores kunder kan sende færdige, trykklare filer og billeder, der fylder meget datamæssigt, og at vi kan sende store filer retur – og hvad  filstørrelser og hastighed angår, bliver det kun mere og mere krævende. Det er vigtigt for os, at vi kan servicere vores kunder og levere netop den kvalitet, de behøver og kræver. Derfor duer en langsom internethastighed altså ikke!

Logo til Grafisk Trykcenter

Løsningen til GRAFISK TRYKCENTER omfatter:

 

  • Grafisk Trykcenter skiftede til Stofa Erhvervs 100/100 Mbit/s-fibernet med Business Plus.
     
  • Forbindelsen håndterer nemt de store mængder data, som virksomheden hver dag sender og modtager fra sine kunder.
     
  • Installationen af fibernettet gik nemt og smertefrit, og Grafisk Trykcenter var positivt overrasket over, hvor hurtigt de kunne vende tilbage til deres internetkrævende arbejdsdag.
Grafisk arbejde med fibernet

Hvilken løsning har du fået?

- Vi skiftede til Stofa Erhverv og har nu et stabilt og hurtigt fibernet. Vi fik installeret en Business Plus fibernet-forbindelse med 100/100 Mbit/s-hastighed. Det er vi meget tilfredse med, for det er en løsning, som lever op til vores krav i en travl hverdag – og så endda til en fornuftig pris.

Oplevelsen af installation og service?

- Serviceniveauet hos Stofa Erhverv er højt. Installationen gik utrolig nemt og smertefrit, fordi teknikerne gjorde et godt stykke arbejde – og hurtigt. Derudover var det et enormt plus, at vores nedetid under installationen var meget kort, da vi jo lever af at modtage materialer fra vores kunder.

Det var et enormt plus, at vores nedetid under installationen var meget kort, da vi jo lever af at modtage materialer fra vores kunder.

Vi har talt med Lars Rask, salgschef i Grafisk Trykcenter.
Virksomheden er beliggende i Esbjerg og har 25 ansatte.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

- Internettet er et meget stort omdrejningspunkt i vores hverdag og i vores forretning, fordi vi håndterer afgørende data for vores kunder via nettet. Stofa Erhverv har hjulpet os af med de tidligere udfordringer med langsomt internet og problem med nedetider. Jeg er helt sikker på, at Stofa Erhverv også i fremtiden vil kunne varetage vores behov, hvis de stigende datamængder igen gør, at vi får brug for at opdatere vores fibernet-løsning.

Lars Rask er salgschef ved GTE

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side
Få én samlet løsning Én løsning, Én kontaktperson, Ét nummer. Ring 88 30 30 80 eller klik nedenfor og find din konsulent.