Gå til hovedindhold

ESA-LÆGERNE har lettet arbejdsgangen

Sundhed

Den korte historie

ESA-lægerne i Esbjerg har 6.500 patienter og sender og modtager derfor store mængder af vigtig information hver dag. De har valgt Stofa Erhverv som totaludbyder af telefoni med omstilling samt hurtigt fibernet, der er integreret med deres patientsystem, XMO. Totalløsningen og den personlige kundeservice fra Stofa Erhverv betyder, at læger, sygeplejesker og sekretærer fortsat kan koncentrere sig om patienterne.

Hvad var udfordringen?

– Vi havde en anden stor udbyder, før vi skiftede til Stofa Erhverv, men døjede med en langsom internetforbindelse og dårlig kundeservice. I vores erhverv er vi simpelthen afhængige af vores computere og en stabil fiberforbindelse, så vi skiftede til Stofa Erhverv, så snart det var muligt at få fibernet i Esbjerg.

Saad læge Esbjerg

Totalløsningen til ESA-LÆGERNE omfatter:

 

  • ESA-lægerne har valgt en samlet løsning fra Stofa Erhverv med fibernet, telefoni og omstilling.
     
  • Fibernettet er integreret med lægehusets patientsystem, XMO.
     
  • Totalløsningen og den personlige kundeservice fra Stofa Erhverv betyder, at læger, sygeplejesker og sekretærer fortsat kan koncentrere sig om patienterne.
Stabilt fibernet til lægehus

Hvilken løsning har du fået?

– Vi har både telefoni med omstilling og fibernet fra Stofa Erhverv. Det har lettet vores arbejdsbyrde betragteligt at have stabilt fibernet og telefoni, hvor vi let kan stille om til hinanden. Det betyder rigtig meget for både læger, sygeplejersker og sekretærer i klinikken. 

Oplevelsen af installation og service?

– Implementeringen gik smertefrit. Jeg oplever en rigtig god kundeservice ved Stofa Erhverv, og jeg har et par faste kontaktpersoner, der altid er til rådighed og hjælper, hvis vi får brug for det. Det er dejligt at have det hele samlet ved en enkelt udbyder, som jeg kender godt.

Fordi vores løsning fra Stofa Erhverv er integreret med vores patientsystem XMO, kan vi svare mange patienter per minut og være meget mere effektive. Det gør en stor forskel for os.

Vi har talt med Saad Whaeb, speciallæge i almen medicin hos ESA-lægerne. Lægehuset ligger centralt placeret i Esbjerg i en patriciervilla bygget af byens første læge i 1887. ESA-lægerne består af to læger, to sygeplejesker og én sekretær.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Vi har 6.500 patienter tilknyttet vores klinik, så jeg arbejder rigtig meget. Derfor er det afgørende, at internettet er hurtigt, og at jeg kan få hjælp, når jeg har brug for det. Fordi vores løsning fra Stofa Erhverv er integreret med vores patientsystem XMO, kan vi svare mange patienter per minut og være meget mere effektive. Det gør en stor forskel for os.

Det digitale lægehus
Fibernet