Gå til hovedindhold

Lynhurtigt internet til Erling Høi-Nielsen

Detail

Den korte historie

Stofa Erhverv har installeret Stofa FiberBredbånd hos bilhuset Erling Høi-Nielsen, og den lynhurtige internetforbindelse har gjort hverdagen mærkbart lettere for medarbejderne.

Hvad var udfordringen?

– Vi havde hidtil haft en almindelig bredbåndsaftale, men det kneb af og til med hastigheden. Vi er jo et stort hus med mange medarbejdere. Stofa Erhverv tilbød os en fiberløsning, og hastigheden blev væsentligt opgraderet. Oveni det fik vi et rigtig godt tilbud med blandt andet gratis installering, siger Lajla Høi-Nielsen fra økonomi og marketing.

Erling Høi Nielsen
 

Lynhurtigt internet til Sønderborgs største bilhus


Hos bilhuset Erling Høi-Nielsen var der ingen tvivl, da Stofa Erhverv tilbød gratis installation og en toptunet fibernet-forbindelse. Og selv med flere år på bagen er fibernettet endnu ikke stødt på huller i vejen.

Se her vores videointerview med Søren Duus Petersen, indkøbschef hos Erling Høi-Nielsen.

 

Hvilken løsning har du fået?

– Vi har fået Stofa FiberBredbånd til en god, fast pris. Det var den helt rigtige løsning for os. Nettet er fuldstændig stabilt, så det behøver vi ikke at bekymre os om. Hverken nu eller fremtiden.

Oplevelsen af installation og service?

– Det er nogle år siden, men som jeg husker det, fungerede det hele fint. Hvis der har været udfordringer, er de i hvert fald blevet løst hurtigt, siger Lajla Høi-Nielsen fra økonomi og marketing.

Bredbånd til erhverv
Toptunet fibernet-forbindelse til Erling Høi-Nielsen

Hos bilhuset Erling Høi-Nielsen var der ingen tvivl, da Stofa Erhverv tilbød gratis installation og en toptunet fibernet-forbindelse. Og selv med flere år på bagen er fibernettet endnu ikke stødt på huller i vejen.
 

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Jeg har ingen konkrete målinger på det, men det har uden tvivl lettet vores arbejde – at vi aldrig skal bøvle med langsomt internet, men altid kan regne med en top-hurtig forbindelse.

Faktaboks

 

  • Erling Høi-Nielsen har nu fået en stabil og hurtig internetforbindelse med teknisk hjælp, der er til at forstå.
     
  • Erling Høi-Nielsen er et bilhus med salg og reparation af biler og reservedele.
     
  • Virksomheden blev grundlagt i 1980 og har i dag forretninger i både Sønderborg og Rødekro.