Gå til hovedindhold

DANBOR forbinder tre lokationer med en MPLS-løsning

Transport

Den korte historie

Danbor har i mange år haft en internetløsning hos en større landsdækkende leverandør, men da Danbor blev solgt ud af A.P. Møller-Mærsk, gav det anledning til et tjek af priser og produkter hos andre leverandører. Stofa Erhverv var skarpest på prisen, og resultatet blev en opgradering af hastigheden og en MPLS-forbindelse, der sørger for sikker dataudveksling på tre lokationer.

Hvad var udfordringen?

– Det er jo altid sundt at tjekke op på priser og produkter, og da vi blev solgt ud af A.P Møller Mærsk, som har gode aftaler, valgte vi at tage fat i tre udbydere, som hver især gav et tilbud. For os er det vigtigt med et godt produkt, og det er altafgørende med en stabil forbindelse. Vi har oplevet, at en entreprenør kom til at skære forbindelsen over, og at nogle af vores medarbejdere stod uden internetforbindelse i tre dage. Det gav en masse udfordringer, og derfor har vi også lagt vægt på at få en forbindelse, der sikrer, at dette ikke sker igen.

Danbor logo

Løsningen til DANBOR omfatter:

 

  • Danbor har opgraderet internet-hastigheden til 1.000 Mbit.
     
  • En skræddersyet MPLS-forbindelse sørger for sikker dataudveksling på tre lokationer.
     
  • Lavere driftsomkostninger med hurtig support og løsning af eventuelle udfordringer. 
Stabilt fibernet og MPLS

Hvilken løsning har du fået?

– Det har været et ønske fra vores side at få en redundant forbindelse, så vi undgår at stå i en situation, hvor vi ikke har internetforbindelse. Med Stofa Erhverv har vi samtidig fået en opgradering af internethastigheden, så den er på 1/1 Gbit på vores hovedlokation og på henholdsvis 100/100 og 60/60 Mbit på vores underlokationer, samt erstattet VPN med MPLS. Det har givet mærkbart hurtigere hastighed. 

Oplevelsen af installation og service?

– Vi har fået alle vores ønsker implementeret med hensyn til opsætning og udstyr. På den ene af vores tre lokationer var det fx et krav, at udstyret ikke måtte larme, fordi der sidder medarbejdere lige i nærheden af det, og det har Stofa Erhverv imødekommet.

Lige da vi skiftede, var der et par småting, som skulle rettes til, men Stofa Erhvervs tekniker var hurtigt fremme til at hjælpe, og nu kører det bare.

Vi har talt med Jesper Høj Senior it-coordinator hos Danbor. Danbor leverer offshore services og vedligehold. Virksomheden har 370 medarbejdere.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– En MPLS-løsning forbinder og øger nu hastigheden mellem Danbors tre lokationer. For tiden er vi i gang med at blive sammenlagt med Danbors nye ejere i Norge, og med den nye forbindelse skulle det gerne blive lettere at tilgå de nye systemer.

Stabilt fibernet og MPLS

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side
Få én samlet løsning Én løsning, Én kontaktperson, Ét nummer. Ring 88 30 30 80 eller klik nedenfor og find din konsulent.