Gå til hovedindhold

CONTEA sparer penge og har fået større overblik

Finans og Forsikring

Den korte historie

Den 1. januar 2014 skiftede forsikringsmæglerne hos Contea til Stofa Erhverv. Skiftet medførte en stor økonomisk besparelse og har lettet arbejdet med virksomhedens telefonomstilling. Nu har Contea hele tiden overblik over, hvilke medarbejdere de kan viderestille kunder til.

Hvad var udfordringen?

- Før vi skiftede til Stofa Erhverv, fik vi telefoni og internet fra to forskellige udbydere. Ved at samle det hele i én pakke ved Stofa Erhverv har vi opnået en stor økonomisk besparelse.

Logo Contea forsikringsagentur

Totalløsningen til CONTEA omfatter:

 

  • Contea skiftede til Stofa Erhverv for at samle telefoni og internet hos én udbyder.
     
  • Skiftet medførte en stor økonomisk besparelse og har lettet arbejdet med telefonomstilling.
     
  • Contea er en virksomhed i stærk vækst, og en fleksibel telefoniløsning skal kunne vokse sammen med antallet af nye medarbejdere.
Videokonference kræver internet

Hvilken løsning har du fået?

-Vi har internet, mobil- og IP-telefoni hos Stofa Erhverv, og sparer meget ved at have det hele samlet ved en enkelt udbyder. Contea er en virksomhed i stærk vækst, og derfor er det vigtigt for os at have en fleksibel telefoniløsning, der nemt kan vokse sammen med antallet af nye medarbejdere.

Oplevelsen af installation og service?

- Installationen gik hurtigt og nemt. Vi har et tæt samarbejde med Stofa Erhverv, og vi er glade for at have en fast kontaktperson, som vi altid kan få fat på. Når vi har haft problemer, har Stofa Erhverv taget hånd om det, og vi har mødt en upåklagelig kundeservice.

Vi har et tæt samarbejde med Stofa Erhverv, og vi er glade for at have en fast kontaktperson, som vi altid kan få fat på.

Vi har talt med Dorte Thorsø, økonomi og HR-chef. Contea er Danmarks tredjestørste uafhængige forsikringsmægler og har 45 medarbejdere.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

- I dag har vi et bedre overblik over omstillingen. Med den løsning vi har fået fra Stofa Erhverv, kan vi hurtigt se hvilke medarbejdere, der er optagede på linjen. Det letter vores arbejde, fordi vi hurtigt kan se, hvem kunden skal viderestilles til.

Dorthe Thorsøe fra Contea