Gå til hovedindhold

BR-EL fastholder lokal kundeservice med totalløsning

Bygge og Anlæg

Den korte historie

BR-EL har afdelinger i både Grindsted, Ølgod og Ansager. Derfor er det vigtigt for virksomheden at fastholde en høj og lokalt forankret kundeservice. Det lykkes med hjælp fra Stofa Erhvervs totalløsning, der blandt andet inkluderer IP-telefoni med omstilling. Det betyder, at kunderne bliver mødt af en lokal velkomsthilsen, når de ringer til BR-EL og nemt viderestilles til den el-installatør, de kender.

Hvad var udfordringen?

– Før vi skiftede til Stofa Erhverv var vores internetforbindelse langsom. Derudover havde vi telefoni ved én udbyder, internet ved en anden og TV ved en tredje. Vi ville gerne gøre det mere simpelt ved at samle det hele ved en enkelt udbyder. Samtidig viste det sig, at vi kunne spare penge med en totalløsning fra Stofa Erhverv, og det er ikke uvæsentligt for os.

Logo BR-EL Ansager EL

Totalløsningen til BR-EL omfatter:

 

  • BR-EL har samlet fibernet, telefoni og omstilling hos Stofa Erhverv.
     
  • Ud over en økonomisk besparelse har BR-EL fået hurtigt og stabilt internet.
     
  • Kundeservicen er også styrket, da kunder der ringer til BR-EL, nu mødes
    af en professionel velkomsthilsen og kommer nemmere igennem til den rigtige medarbejder.
Glade fibernet kunder

Hvilken løsning har du fået?

– I dag har vi en totalløsning fra Stofa Erhverv. Vores internetforbindelse er stabil og hurtig på alle vores lokationer. Derudover har vi IP-telefoni med omstilling og velkomst. Det betyder, at vores kunder møder en lokal velkomsthilsen, lige meget om de ringer til vores afdeling i Grindsted, Ølgod eller Ansager. Det er en stor del af vores kundeservice at være lokalt forankrede, og det hjælper telefoniløsningen fra Stofa Erhverv os til at være. 

Oplevelsen af installation og service? 

– Implementeringen er gået smertefrit, og administreringen af vores aftale fungerer også fint.

Det er en stor del af vores kundeservice at være lokalt forankrede, og det hjælper telefoniløsningen fra Stofa Erhverv os til at være.

Vi har talt med Bent Rasmussen, autoriseret el-installatør. BR-EL har afdelinger i Grindsted, Ølgod og Ansager. I alt har virksomheden 21 medarbejdere inklusiv fem lærlinge.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– Det er en lettelse i vores arbejde at kunne omstille til hinanden. Vi er fire ledere, og det skal være let at få fat på os. Derfor kører omstillingen mobilt, og når vores kunder ringer til os, kan de angive, hvor de vil viderestilles til. Det er en vigtig del af vores kundeservice. Derudover er det centralt for vores firma altid at have adgang til en hurtig og stabil internetforbindelse, og det leverer Stofa Erhverv.

BR-EL er tilfreds med Stofa Erhverv
Hvem er Norlys

Få hurtigt og stabilt internet til din virksomhed