Gå til hovedindhold

Blue Water Shipping får højeste sikkerhed

Transport

Den korte historie

Efter et miniudbud i efteråret 2016 underskrev Blue Water Shipping en aftale med Stofa Erhverv, som giver den globale transport- og logistikvirksomhed stabil og sikker datakommunikation mellem 27 kontorer i fire forskellige lande. En konkurrencedygtig pris, en lynhurtig forbindelse og en seriøs tilgang til at finde den bedste løsning på opgaven fik Blue Water Shipping til at vælge Stofa Erhverv blandt tre potentielle udbydere.

Hvad var udfordringen?

- Det er jo altid sundt at tjekke op på priser og produkter efter mange år med den samme udbyder og den samme båndbredde til de samme priser. Vi valgte derfor at tale med tre forskellige selskaber om en netværksløsning til vores 27 kontorer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Det var vigtigt, at vi fik en sikker og hurtig forbindelse, og det er altafgørende med stabil drift.

BWS MPLS

Løsningen til Blue Water Shipping omfatter:

 

  • Med 27 kontorer spredt over hele Norden har BWS brug for en lukket MPLS-fiberforbindelse, der gør det lige så sikkert og hurtigt at tilgå firmadata, som hvis alle medarbejdere sad på samme kontor.
     
  • Løsningen gav en tidobling af internet hastighederne men til den halve pris af den tidligere løsning.
     
  • Brugeroplevelsen er i top og det aflukkede netværk giver en god sikkerhed.
MPLS til speditionsvirksomhed

Hvilken løsning har du fået?

- Stofa Erhverv leverer et MPLS-netværk for de nordiske lande, så alle vores 27 kontorer forbinder ind til hovedkontoret i Esbjerg.
Vi tager et par kontorer ad gangen i en proces, der spreder sig over flere måneder. Alt kører planmæssigt, og som jeg gerne vil have det. Vi kan sætte flueben ved Danmark og tager nu hul på Norge, Sverige og Finland.

Oplevelsen af installation og service? 

- Vi oplevede stor interesse og seriøsitet omkring opgaven.Stofa Erhverv stillede med både en salgschef, en key account manager og folk med teknisk indsigt, som alle var med til at skrue tilbuddet sammen. Jeg kan godt lide, at de gjorde sig umage for at forstå vores behov og tydeligt viste, at de gerne ville have opgaven.

Jeg kan godt lide, at de gjorde sig umage for at forstå vores behov og tydeligt viste, at de gerne ville have opgaven.

Vi har talt med Martin Hildebrandt Jensen, Manager IT Consulting ved Blue Water Shipping; en international transport- og logistikvirksomhed, der sørger for forsendelse af gods på globalt plan. Virksomheden har hovedkontor i Esbjerg og mere end 60 kontorer på verdensplan.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

- Prisen er naturligvis én ting, men noget andet er også brugeroplevelsen. Medarbejderne på vores kontorer har travlt, så det er en frustration, når de skal vente på ”gummitaster”, som vi kalder det, når teksten kommer forsinket frem på skærmen. Med den nye hastighed, der bare spiller, er problemet løst. Og så giver det naturligvis en god følelse af sikkerhed, at vi har vores eget aflukkede netværk på internettet.

IT sikkerhed med Stofa Erhverv