Gå til hovedindhold

Bo Bedre Erhverv

Detail

Den korte historie

Begge afdelinger hos Bo Bedre møbelhus og Bo Bedre Erhverv skiftede fra en trådløs forbindelse til et Business-fibernet fra Stofa Erhverv. Det hurtige fibernet har effektiviseret Bo Bedre Erhvervs arbejdsdag og forretning, da internetforbindelsen nu fungerer fuldstændig upåklageligt og er hurtigere og mere stabil end aldrig før. Bo Bedre Erhverv fremhæver – foruden den hurtige og problemfrie installation – Stofa Erhverv for deres absolutte professionalisme og høje serviceniveau.

Hvad var udfordringen?

- Vores hovedudfordring var, at vi førhen havde en dårlig og ustabil internetforbindelse, som bevirkede, at vores system gik ned hele tiden – og så sad vi der og gloede. Udover ineffektiviteten, som nedetiden kostede os, så var vi ofte i fare for at miste værdifulde data, fordi vi dagligt arbejder med digitale tegninger for kunder, og fordi alle vores indkøb og ordrer går gennem internettet. Ustabiliteten gjorde, at vi kiggede os om efter andre udbydere – og så stødte vi på Stofa Erhverv.

Logo

Løsningen til BO BEDRE omfatter:

 

  • Begge afdelinger hos Bo Bedre møbelhus og Bo Bedre Erhverv skiftede fra en trådløs forbindelse til et Business-fibernet fra Stofa Erhverv.
     
  • Det hurtige fibernet har effektiviseret arbejdsdagen, da internetforbindelsen nu fungerer fuldstændig upåklageligt og er hurtigere og mere stabil end aldrig før.
     
  • Bo Bedre Erhverv fremhæver – foruden den hurtige og problemfrie installation – Stofa Erhverv for den absolutte professionalisme og høje serviceniveau.

 

Overvågningskamera med fibernet

Hvilken løsning har du fået?

- Før havde vi en traditionel kobberforbindelse, men det fungerede ikke og var ikke stabilt nok. Derfor leverede Stofa Erhverv en Business-fibernet til begge vores afdelinger, som virker fuldstændig upåklageligt. Der er ingen nedetid mere, og nettet fungerer bare.

Oplevelsen af installation og service?

- Da vi ønskede at skifte udbyder, fik vi Stofa Erhverv ud for at fortælle om deres fibernet-løsning. Det var absolut professionelt, og vi fik en rigtig god gennemgang af, hvordan fibernettet ville fungere hos os. Servicen har siden installationen været super fin, for de følger op på tingene, og vi har aldrig været i tvivl om, hvem vi skulle ringe til, hvis vi havde brug for hjælp. Stofa Erhverv er fremme i skoene, og det vil vi gerne klappe dem på skuldrene for.

Vi havde frygtet, at vi ville få indkøringsvanskeligheder og nedetid i en længere periode, men installationen gik meget hurtigere end forventet, og fibernettet virkede fra dag ét – så det var virkelig værd at skifte!

Vi har talt med Bo Thomsen, Indehaver og kunderådgiver i Bo Bedre møbelhus og Bo Bedre Erhverv i Esbjerg. 

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

- For os betyder det stabile internet fra Stofa Erhverv, at forretningen er blevet effektiviseret. Når vi arbejder i vores system, som håndterer tunge kundefiler, og når vi henter store produkter ned oppe fra ’skyen’, kan vi virkelig mærke, at det går hurtigere og er langt mere effektivt. Og dén effektivitet er en helt klar og konkret følge af det stabile og hurtige fibernet fra Stofa Erhverv.

Bo fra Bo Bedre Esbjerg