Gå til hovedindhold
Om Stofa Erhverv Vi er en del af SE-koncernen. Opdag hvorfor vores værdier også har værdi for dig.

Vi får dig helt tæt på dine kunder

Hos Stofa Erhverv får du en samlet erhvervsløsning med driftssikkert internet og professionel telefoni, så du altid er helt tæt på dine kunder. Vi skaber altid enkle og gennemskuelige løsninger, der er baseret på national indsigt med lokalt kendskab, personlig rådgivning og ærlig snak.

Du får indflydelse på Danmarks digitale fremtid

Stofa Erhverv er en del af SE – ét af landets største energi- og teleselskaber. SE er et moderne andelsselskab, der er ejet af kunderne. Det giver kunderne indflydelse og sikrer værdifulde investeringer i Danmarks digitale fremtid.

Telefonomstilling fra Stofa Erhverv

Hils på vores kunder

Vi har hjulpet over 8.000 danske virksomheder med intelligente telefoniløsninger og fremtidssikret internet via fibernet. Erhvervskunderne nævner ofte, at vores løsninger har skabt værdi på følgende områder: 

  • Lønsom og samlet kommunikationsløsning
  • Fleksible medarbejdere
  • Større effektivitet
  • Mere omsætning
  • Mindre administration

Kan vi også hjælpe dig? Næsten uanset hvilken branche din virksomhed konkurrerer i – og uanset størrelsen på dit erhverv – har vi inspirerende kundehistorier med konkrete eksempler på, hvordan vi også kan gøre en forskel for dig og din virksomhed. 

Hils på vores erhvervskonsulenter

Slip for at jonglere med flere leverandører. Hos Stofa Erhverv får du én løsning, ét dedikeret erhvervsteam og én lokal erhvervskonsulent, som du altid kan spørge om hjælp og vejledning.

Find din egen konsulent og få professionel rådgivning om digitale erhvervsløsninger med internet og telefoni.

Erhvervskonsulent fra Stofa Erhverv
14.000 km fibernet Vi investerer i Danmarks digitale fremtid. Sammen med dig kan vi sikre lynhurtigt internet til danske virksomheder, lokal vækst og styrket konkurrenceevne nu og i fremtiden.

4 kundeløfter og 7 leveregler

SE’s 7 leveregler er forpligtende, og med dem spiller man sig på SE-holdet. Vi ansætter, afskediger, forfremmer og udvikler på baggrund af levereglerne, som er konkrete og formidles i enkle vendinger. 

Kundeløfterne er fire operationelle holdepunkter, som styrker vores drift og kundeoplevelser dag for dag. De har rod i basal ordentlighed og vil få stor vægt i vores strategiske retning. 

Samfundsansvar ligger dybt i vores DNA

Det er fundamentalt for os, at vi kæmper for et bedre samfund inden for områderne bæredygtighed og digitalisering.

Vi har et samfundsansvar. Så vi giver tilbage. SE's vækstpulje er en pengepulje, som har det overordnede formål at bidrage til videreudvikling af samfundet. Vi støtter foreningsliv, idræts- og kulturliv, uddannelse og særligt innovative virksomheder. 

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Din adresse
Bliv ringet op af Stofa Erhverv