Gå til hovedindhold

Over 22.000 forbindelser til erhverv. Mere end 15.000 km fibernet.

Stofa Erhverv gør dig parat til vækst

Stofa Erhverv har det sidste årti arbejdet for at etablere og udvikle fremtidens digitale infrastruktur i Danmark. Sammen med SE har vi udrullet mere end 15.000 km fibernet og skabt over 22.000 forbindelser til erhverv. 

Den eksplosive digitale udvikling stiller stigende krav til den teknologiske infrastruktur i danske virksomheder. Er din parat? Vi hjælper dig gerne med enkle digitale løsninger og rådgivning, som gør din virksomhed parat til vækst.

Udfordringen for mange virksomheder

Indtil nu er databehovet drevet af forbrugerne. Men der er et skifte på vej ... 

I løbet af de næste 5 år vil virksomheder skabe 60 % af verdens data

Den eksplosive, digitale udvikling stiller stigende krav til den teknologiske infrastruktur i danske virksomheder. Og der er meget ny viden at holde styr på. 

For de fleste virksomheder er det en udfordring at finde den nødvendige tid, ressourcer og knowhow til at sætte sig grundigt ind i den digitale udvikling. En digital udvikling, der aldrig står stille ... Fortsæt ned ▼

Digitalisering
 
 Sådan hjælper vi

Sådan hjælper vi

Mange af vores kunder har valgt os for at få en enkel og driftssikker digital løsning, de kan forstå. Måske søger I det samme? 

Stofa Erhverv vil gøre det muligt for flere virksomheder at udnytte digital teknologi til at skabe vækst og opnå nye konkurrencefordele.

Vores produkter og services er simple og brugervenlige. De er ikke udviklet for vores eller teknologiens skyld – men derimod for at gøre vores kunder parate til at konkurrere. 

 

En løsning du vil se nærmere på?

Telefoni

Telefoni

Mobil, fastnet eller begge dele. Få en enkel telefoniløsning med omstilling, der sikrer jer imod tabte opkald fra vigtige kunder.  

Stofa Erhverv Internet

Internet

Det sikre valg, når du vil have kræfterne til at følge med til fremtidens stigende databehov. Vores fibernet gør din virksomhed parat til vækst. 

Dropbox hos Stofa Erhverv

Dropbox Business

Effektiv backup af jeres data i skyen. Gør det nemmere for firmaet at dele arbejdsfiler og samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. 

se_domicil_edison_park
 

Stofa Erhverv holder til på flere adresser i Jylland og Fyn. Vores domicil i Esbjerg vækker nok mest opsigt.

Den runde form betyder, at ydervæggenes areal er reduceret med 30%. Det giver tilsvarende lavere varmetab.

Faktisk er huset certificeret som passivhus – også kaldet plusenergi. Det betyder, at huset skaber mere energi – via solceller, jordvarme mm. – end der er nødvendig for husets drift. 

Vi tager egen medicin via huset, som er en langsigtet investering i bæredygtighed og teknologi. 

HUSET I TAL:

  • Bygget til 420 medarbejdere
  • Runde vægge reducerer varmetab med 30 %
  • Måler 68 meter i diameter
  • Strøm fra 2.000 kvm solceller på taget
  • Energi fra 10.000 meter jordslanger

Hils på vores kunder

Vi har hjulpet over 8.000 danske virksomheder med intelligente telefoniløsninger og fremtidssikret internet via fibernet. Erhvervskunderne nævner ofte, at vores løsninger har skabt værdi på følgende områder: 

  • Lønsom og samlet kommunikationsløsning
  • Fleksible medarbejdere
  • Større effektivitet
  • Mere omsætning
  • Mindre administration
Telefonomstilling fra Stofa Erhverv
Erhvervskonsulent fra Stofa Erhverv

Hils på vores erhvervskonsulenter

Slip for at jonglere med flere leverandører. Hos Stofa Erhverv får du én løsning, ét dedikeret erhvervsteam og én lokal erhvervskonsulent, som du altid kan spørge om hjælp og vejledning.

Find din egen konsulent og få professionel rådgivning om digitale erhvervsløsninger med internet og telefoni.

 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Kundedrevet

Vi er en del af SE og har derfor mod og pligt til at se længere end de fleste konkurrenter. Derfor tager vi ansvar for at udrulle fibernet, som gør virksomheder parate til vækst.  

Indsigt

Vi har gravet over 15.000 km fibernet. Det betyder, at vi har den nødvendige indsigt i at drive og udvikle fremtidens netværk. Vi følger også den digitale udvikling i alle brancher og deler gerne vores viden. 

Overblik

Ønsker du færre leverandører? Få en samlet løsning med internet og tilføj telefoni, medarbejderbredbånd, fildeling, backup eller hvad du har brug for. Alt sammen – et sted.