Gå til hovedindhold
SafeSurf

Stofa Erhverv er en del af Norlys

Norlys

Vi er stadig det Stofa Erhverv, du kender

Stofa Erhverv gør det, vi altid har gjort. Vi sørger for, at din virksomhed har adgang til intelligente telefoniløsninger og fremtidssikret internet. Vores erhvervsløsninger skaber værdi på følgende områder: 

  • Lønsom og samlet kommunikationsløsning
  • Fleksible medarbejdere
  • Større effektivitet
  • Mere omsætning
  • Mindre administration

Men alting er ikke helt, som det plejer, for nu er Stofa Erhverv en del af Norlys.

Hvem er Norlys?

Norlys er Danmarks største tele- og energikoncern. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden.

Vi er et forbrugerejet selskab, der tænker langsigtet og tager ansvar for mere end os selv. Vi ønsker at bidrage til et grønt og digitaliseret Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

Norlys ejer Stofa, Boxer, Eniig Fiber og N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Læs mere om Norlys

Hvem er Norlys
 

Spørgsmål og svar om Norlys

Hvem er Norlys?

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Norlys ejer Stofa, Boxer, Eniig Fiber og N1 og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København. Med 709.000 andelshavere, cirka 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern.

Er Stofa Erhverv blevet til Norlys?

Stofa Erhverv er en del af Norlys. Stofa Erhverv og Eniig Fiber er i fuld gang med at integrere de to virksomheder sammen. Vi er endnu ikke klar til at gå i markedet med det nye navn, og derfor vil du fortsat blive mødt af de to brands: Stofa Erhverv og Eniig Fiber.

Hvad betyder det for dig, at Stofa Erhverv er en del af Norlys?

Vi er stadig det Stofa Erhverv, du kender så du kommer ikke til at mærke nogen ændringer når du interagerer med os. Vi begynder gradvist at ændre vores visuelle identitet med en tilføjelse af ”en del af Norlys” på Stofa Erhvervs materiale. 
 

Hvor mange kunder har Norlys?

Med cirka 1,5 millioner kundeforhold er Norlys Danmarks største energi- og telekoncern. Læs mere fakta om Norlys her.

Norlys løsninger til din virksomhed

Læs mere om hvad Norlys kan tilbyde din virksomhed her.

Norlys organisationen

Norlys er organiseret i fire divisioner med hver sin ledelse og bestyrelse. Norlys-koncernen ejer desuden Stofa, Boxer og Eniig Fiber, som er samlet under Norlys Digital, og Netselskabet N1, som ligger i Norlys Forsyning samt 50 procent af Eurowind Energy, som ligger i Norlys Renewables. Læs mere her om Norlys organisationen

Norlys Årsrapport 2019

Norlys har formået at levere et resultat, der overstiger vores samlede forventninger til året, og det er vi meget tilfredse med i et fusionsår. Se Norlys Årsrapport 2019 her.

Samfundsansvar i Norlys

Som andelsselskab ligger det i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Derfor er samfundsansvar et stærkt fokusområde i Norlys. Vi arbejder med udgangspunkt i seks af FN’s 17 Verdensmål. Læs mere her.

 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.

Tilmeld dig Stofa Erhvervs Vidensmail

Få vores bedste tips, nyheder og digital viden i indbakken