Gå til hovedindhold
Netbankforsikring Vi dækker netbankindbrud i din virksomhed

Vi dækker netbankindbrud i virksomheden op til 500.000 kr.

Netbankindbrud kan have store konsekvenser

IT-kriminelle slap af sted med i alt 785.000 kr. via netbank- indbrud alene i første kvartal 2016 (kilde: Finansrådet). Dette beløb dækker over penge, som aldrig kom retur til ejerne.

For mindre erhvervsdrivende kan netbankindbrud derfor få store konsekvenser.

Stofa Erhverv dækker netbankindbrud i virksomheden op til 500.000 kr. Prisen er 0,- for kunder med Business Internet eller Office Internet. 

Vidste du, at banken ikke dækker indbrud på din virksomheds konti?

De fleste har derfor brug for at tegne en ekstra forsikring – medmindre du er kunde hos Stofa Erhverv.

Din bank dækker tab på din private bankkonto, hvis du bliver udsat for netbankindbrud. Men er du virksomhedsejer, hænger du normalvis selv på et eventuelt tab.

3 fordele med Netbanksikring

Op til 500.000 kr.

Vi dækker netbankindbrud op til 500.000 kr. pr. skade. Det er muligt at udvide med tillægsdækning for større beløb.

Bred dækning

Virksomheden med Business Internet eller Office Internet, og koncernforbundne- eller datterselskaber til virksomheden, er omfattet af Netbanksikring.

0,- i præmie

Alle kunder med enten Business Internet eller Office Internet får Netbanksikring til 0,- inkluderet i aftalen. 

De 4 mest udbredte it-trusler for erhverv

Phishing IT-sikkerhed

Phishing: 58 %

Phishing er når it-kriminelle forsøger at franarre dig dit brugernavn, adgangskode, kreditkort eller netbanksoplysninger kaldes det phishing.

Det starter ofte med en mail – eller personlig besked via sociale medier – som forsøger at få dig til at sende oplysninger på mail. Det kan også være et link til en internetside i ’forklædning’, der fx ligner din banks.

Kig derfor kritisk på alle mails og beskeder – også selvom afsenderen ligner en person fra dit netværk. 

VIDSTE DU ... 12 % har været ramt af phishing og 46 % forsøgt ramt (Dansk Erhverv, 2017). Samlet set 58 % over de sidste 2-3 år. 

CEO-fraud: 35 %

CEO-fraud ("direktørsvindel") går ud på at fraliste en virksomhed oplysninger eller penge ved at udgive sig som direktør af virksomheden, og udnytter medarbejderes velvilje til at kaste sig over opgaver fra chefen.

Det kan foregå ved at it-kriminelle sender en mail til fx en bogholder i virksomheden. Mailen bliver sendt fra direktørens mailadresse og beder medarbejderen om at overføre penge til banker i udlandet. Når først pengene er overført, er det svært at vinde pengene tilbage.

VIDSTE DU ... 7 % har været ramt af CEO-fraud og 28 % forsøgt ramt (Dansk Erhverv, 2017). Samlet set 35 % over de sidste 2-3 år. 

CEO-fraud it-sikkerhed

 

Spørgsmål og svar til Netbanksikring

Hvem kan få Netbanksikring?

Alle kunder med Business eller Office Internet hos Stofa Erhverv, som har et dansk cvr-nummer. Gælder dog ikke virksomheder fra brancherne: bank, revision og juridisk rådgivning (advokater).

Hvad koster Netbanksikring?

Prisen er 0,- for alle kunder med enten Business Internet eller Office Internet hos Stofa Erhverv.

Hvor meget dækker Netbanksikring?

Netbanksikring dækker virtuelt indbrud i netbank på op til 500.000 kr. pr. skade. Selvrisikoen er 8.500 kr. pr. skade. Det er muligt at udvide med tillægsdækning for større beløb.

Hvem dækker Netbanksikring?

Virksomheden vi opretter Business Internet eller Office Internet til, og koncernforbundne- eller datterselskaber til virksomheden, er omfattet af Netbanksikring.

Kan jeg få separat dækning til hvert af mine cvr-numre?

Hvis flere af dine cvr-numre bliver udsat for netbankindbrud samtidig, bliver det anset som én skade, som vi dækker med op til 500.000 kr. Ønsker du at blive dækket med større beløb, eller med separat dækning for hvert selskab, henviser vi dig til Købstædernes Forsikring.

Andre fordele ved Netbanksikring jeg skal kende?

Netbanksikring dækker også netbankindbrud via mobil- eller tabletapplikationer. Vi dækker også sagsomkostninger til udredning.

Skal jeg selv aktivere netbanksikringen?

Nej. Netbanksikring gælder fra samme dag, dit Business Internet eller Office Internet er aktivt hos Stofa Erhverv. Netbanksikring bortfalder den dag, du ikke længere er Business- eller Office-Internetkunde hos os.

Hvad er mit policenummer?

Dit policenummer er kundenummeret tilknyttet dit Business eller Office Internet-abonnement. Du finder dit kundenummer på din faktura.

Anden malware: 33 %

Malware består af skadelige programmer, som bliver installeret i baggrunden på din computer, uden du ved det. Kategorien dækker bl.a. over virus, orme, adware, spyware eller trojanske heste, som ødelægger filer, sender reklamer eller samler oplysninger om dig og din adfærd.

Der er også økonomiske motiver bag, hvor målet er at opsnappe oplysninger om din bankkonto, kreditkort eller andre oplysninger som kan udnyttes.

Du kan få malware, hvis du er kommet til at klikke på et ukendt link i en mail, har downloadet et ukendt program eller har åbnet en fil fra et inficeret USB-stik.

VIDSTE DU ... 11 % har været ramt af malware og 22 % forsøgt ramt (Dansk Erhverv, 2017). Samlet set 33 % over de sidste 2-3 år. 

Anden malware it-sikkerhed erhverv

Hacking it-sikkerhed erhverv

Hacking: 22 %

Hacking er et forsøg på at manipulere, overtage eller udnytte din computer eller netværk.

Den uautoriserede kontrol kan derfor være en kilde til store indtægter, fx via afpresning. Hackeren vil forsøge at stjæle kodeord eller få dig til at åbne et link i en mail, som giver hackeren adgang til din computer.

Du kan blive et mål for en hacker på flere måder. Fx hvis du er synlig i den offentlige debat eller online, men du kan også blive udvalgt tilfældigt alene af den grund, at de fleste hackere har brug for computere og systemer til at skjule sine ulovlige aktiviteter. 

VIDSTE DU ... 5 % har været ramt af hacking og 17 % forsøgt ramt (Dansk Erhverv, 2017). Samlet set 22 % over de sidste 2-3 år. 

 

Ring mig op om Netbanksikring

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Når du klikker, giver du Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Efter vi har kontaktet dig, bruger vi ikke dine data til at kontakte dig igen. Har du brug for yderligere indblik i vores opbevaring og brug af dine personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik.

Ring mig op Stofa Erhverv

Udvid med tillægsdækning

Ønsker du tillægsdækning med et større beløb end 500.000 kr.? Eller vil du have et tjek af jeres nuværende forsikringer? Udfyld denne formular og bliv ringet op af Købstædernes Forsikring.