Gå til hovedindhold

Sandra Bæk

Salgskonsulent


sbae@stofa.dk

75 18 86 89


Tættere på Sandra

Jeg er meget kvalitetsbevidst, og sætter altid kunden forrest. Derfor er det naturligt for mig, at repræsentere en virksomhed med de samme værdier. Jeg arbejder ærligt og løsningsorienteret med den enkelte kundes behov, ønsker og udfordringer. Derfor bruger jeg hellere 5 minutter for meget end for lidt, for at sikre at vi sammen finder den rigtige løsning. Og så elsker jeg her hos Stofa, at mine kunder har én kontaktperson.

Jeg har beskæftiget mig med mediebranchen, både over telefonen samt ude i øjenhøjde med kunden. Jeg har haft fornøjelsen af, at samarbejde med alt fra den lille tømrervirksomhed til virksomheder med over 1000 medarbejdere. 

Med 3 drenge, hvoraf de 2 spiller ishockey, og en mand som ligeledes spiller 5-6 dage om ugen, bruger jeg en stor del af min fritid i en skøjtehal rundt om i landet. Når jeg har en stund derhjemme, bruges den på vores hus, indretning, og ikke mindst på madlavning og især at udvikle nye bageopskrifter. Derudover er jeg udpræget social, så det er ikke sjældent at vi har huset fuld af glade gæster til en middag, en brunch, quizaften eller andet hyggeligt.

Brug for min hjælp?

Det starter med ét opkald

Smarte telefonifunktioner fra Stofa Erhverv

Sandra anbefaler denne artikel:


3 tips til håndværkeren på farten

Husk boremaskine, hammer … og mobil datapakke.
En smartphone eller tablet er formentlig ikke det foretrukne værktøj hos håndværkeren, når der skal bankes søm i. Men det er til gengæld et værktøj, der kan optimere arbejdsdagen i bygge- og anlægsbranchen. 
Med de rigtige redskaber kan en håndværker klare det meste – selvom værktøjet er vigtigt, findes der andre redskaber til at optimere arbejdsdagen.

Brug for hjælp?

Ja tak - jeg vil gerne ringes op