Gå til hovedindhold

Mads Rasmus Nielsen

Account Manager


marn@stofa.dk

51 14 06 27


Tættere på Mads

Hos Stofa Erhverv rådgiver jeg mellemstore virksomheder i Sydjylland indenfor internet- og telefoni-løsninger. Det er vigtigt for mig at levere én samlet løsning og jeg bruger god tid på at finde ud af, hvad der er væsentlig og vigtigt for virksomheden. Måske er det internet, telefoni eller begge – så alle er godt rustet til fremtiden.

Jeg hjælper mine kunder med at identificere deres egentlige behov og ønsker til digitalisering, da det for kunderne nogle gange kan være svært at gennemskue. Først når vi er helt enige om den samlede løsning og kunden er glad, er jeg kommet i mål. Mit eget personlige mål er den ironman-udfordring jeg træner til – der skal jeg i mål! Det opnår jeg kun med opbakning og vejledning fra min træner – præcis som når jeg rådgiver mine kunder om deres fremtidige løsning”

 

Brug for min hjælp?

Det starter med ét opkald

Wi-Fi fra Stofa Erhverv

Mads anbefaler denne artikel:

 

4 virksomheder der tjener styrtende på internettet

Der findes adskillige gode eksempler på virksomheder, der ved at udnytte Internet of Things-løsninger strategisk har skabt en ’formidlingsbaseret forretning’. Blandt sværvægterne er Uber, GoMore, Airbnb og Lending Club, der i rollen som bindeled alle er blevet betydelige aktører på deres respektive markeder.