Gå til hovedindhold

Jacob Barsballe Nielsen 

Salgschef Account Team


jabn@stofa.dk

30 31 99 35


Tættere på Jacob

For mig er kundepleje og salg utrolig spændende. Det har jeg fokuseret på i mere end 20 år og har de sidste 5 år fungeret som leder for salgsteams. Vi er i en spændende tid, hvor digitaliseringen og brugerne stiller større krav til os. Vi skal forstå og vi skal følge vores kunder endnu tættere, for at kunne hjælpe dem bedst muligt, med at drive en mere effektiv og profitabel forretning.

I dag er min vigtigste rolle at støtte mit teams udvikling i en verden i hastig forandring og hvor de digitale krav til os bliver større -  for først når holdet spiller sammen, vinder både kunderne og vi.
I min fritid spiller jeg fodbold om sommeren og badminton om vinteren. Ved siden af motion bruger jeg i weekenden tid på fodbold med mine 2 drenge, og gå tur med familien og hunden."

Brug for min hjælp?

Det starter med ét opkald

David Guldager om telefonens smarte funktioner

Jacob anbefaler denne artikel:


5 ting din telefon kan i fremtiden

Din telefon er i dag spækket med funktioner, der gør den uundværlig i arbejdsdagen. Få her digital trendekspert David Guldagers bud på 5 telefontrends, der er lige om hjørnet. Og få et link til at se med i krystalkuglen hos Samsung.