Gå til hovedindhold

Henrik Egholm Johannessen 

Key Account Manager


hjoh@stofa.dk

61 16 55 07


Tættere på Henrik

I mere end 10 år har jeg rådgivet større danske virksomheder om telekommunikation – både om udviklingen i mobiltelefoni, fastnet og IP-telefoni samt alle de funktioner det kan løse ude i virksomhederne. 

Når jeg ikke er på arbejde, så lader jeg op ved at være helt analog – ude i skoven. Enten med en løbetur eller en gåtur med familien. Det giver balance til en digital hverdag. 

En god dag på job er når jeg kan mærke at jeg gør en forskel for mine kunder. Og jeg siger MINE kunder, for nærhed er ikke bare en floskel hos mig – jeg KENDER mine kunder og jeg er glad for at være deres rådgiver udi en branche, der udvikler sig så hurtigt at det kan være svært at følge med. Så kan virksomhederne koncentrere sig om deres kerneforretning, mens jeg kan sørge for, at de er up to date på teknikken."

Brug for min hjælp?

Det starter med ét opkald

IP telefoni fra Stofa Erhverv

Henrik anbefaler denne artikel:

 

Fremtiden hedder "IP" til fornavn

IP-telefoni er internetbaseret og giverfastnettelefonen baghjul. Især for virksomheder er udsigten til at få billigere tale og et fleksibelt omstillingsanlæg i skyen et stærkt incitament.

Flere og flere skrotter telefonstikket i væggen til fordel for IP-baseret telefoni. Tendensen er klar, men hvad skyldes populariteten?
De billige minutpriser er en åbenlys del af forklaringen. Men især for virksomheder er trækplasteret i højere grad, at IP-telefoni kan fungere sammen med andre værktøjer på internettet. Foruden den økonomiske fleksibilitet, mange har erfaret, at en webbaseret telefoniløsning giver.