Gå til hovedindhold

Anne Judith Graversen

Key Account Manager


angr@stofa.dk

20 10 20 83


Tættere på Anne

Hos Stofa Erhverv, kan jeg identificere mig med virksomhedens værdier og strategi. Vi vil være landsdækkende og tilbyde Danmarks erhvervskunder gode solide løsninger, der virker. Her er der ikke langt til teknikeren og specialisten, der løser vores kunders udfordringer ved et nært samarbejde.

Som Key Account Manager med mere end 10 års erfaring i telebranchen bestræber jeg mig på at gøre en forskel for mine kunder. Med fokus på at skabe gode relationer ønsker jeg at være en troværdig samarbejdspartner og medarbejder - som altid holder ord. Jeg ønsker at hjælpe mine kunder med hurtige og stabile forbindelser samt rådgivning omkring løsninger på tværs af deres organisation. Du vil opleve mig som vedholdende af natur, og jeg arbejder for at finde de bedste løsninger.

Oprindeligt er jeg fra Midtjylland og har de sidste 22 år boet i København, hvoraf de sidste 15 år har været på Vesterbro. I fritiden nyder jeg dejlig mad - både ude og hjemme gerne i forbindelse med en god koncert. Jeg benytter flittigt storbyens muligheder i samvær med min mand og to børn. Jeg træner styrketræning og løber flere gange om ugen, fordi det er godt for min krop, og det giver mig god energi.

Brug for min hjælp?

Det starter med ét opkald

Medarbejderbredbånd er win-win for firma og ansat

Anne anbefaler denne artikel:

 

Medarbejderbredbånd er win-win for firma og ansat

Hjemmearbejdsplads med en sikker og hurtig internetforbindelse giver både medarbejdere og virksomheder fleksibilitet og effektivitet i hverdagen.

Brug for hjælp?

Ja tak - jeg vil gerne ringes op