Gå til hovedindhold
Hurtigere wifi. Nu. Her er de bedste tips og tricks til at få virksomhedens trådløse netværk op i fart

Få en stabil og hurtig wifi-forbindelse i virksomheden

Du kender det sikkert. Dit wifi kører langsomt. Og nogle gange mister du helt forbindelsen.

Lad ikke sløvt wifi smadre din produktivitet. Det kræver en stabil og lynhurtig trådløs internetforbindelse, hvis du skal have noget fra hånden i løbet af arbejdsdagen.

Vi har samlet 10 tips og tricks i en komplet wifi-guide, der hjælper dig med at få virksomhedens trådløse netværk op i fart. 

Stofa Erhverv wifi-tips og tricks

Pas på: 3 ting, der æder dit trådløse signal

Møbler og vægge blokerer signalet

Når et trådløst signal sendes ud i rummet, er det følsomt overfor, hvor mange fysiske barrierer det skal igennem. Et kontormiljø med mange møbler og tykke vægge kan ofte resultere i, at det trådløse signal bliver svækket. Ved at placere routeren højt og centralt, kan signalet lettere rejse igennem lokalet og hastigheden forbedres. 

Pas på metal og spejle

Dit trådløse netværk er generelt følsomt over for metalgenstande. Spejle indeholder metaller og kan derfor også forstyrre signalet i det trådløse netværk. Mange placerer desværre routeren ved siden af en stationær computer, og det betyder, at den store metalflade i kabinettet kan svække signalet. Placér derfor routeren langt fra både metal og spejle, så du opnår et bedre signal.

Naboens netværk

I områder med mange trådløse netværk, kan man opleve, at signalet bliver forstyrret. Det er fordi, at netværkene ofte er opsat til at bruge samme kommunikationskanal. En løsning kan være at købe en router, der kan køre på to frekvenser. På den måde undgår du at bruge den mest brugte kanal, og du slipper for det meste af forstyrrelsen fra naboens netværk.

Mere viden? Gør som over 8.500 andre

Del denne side

SLIK FOR VOKSNE er trådløse og digitale

Vi har Business internet 100/100 Mbit/s fra Stofa Erhverv. Internettet er en livsnerve for os, for vi har stort set alting koblet op på netværket. 

For eksempel har vi en trådløs kasseterminal installeret på en iPad, som vi tager med rundt i butikken. Kunder kan også tilmelde sig nyhedsbreve på opstillede tablets i butikken eller scanne en vare med deres mobil og læse mere eller sammenligne priser."  

Kim Jepsen 
Indehaver af SLIK FOR VOKSNE

Slik for voksne Business-fibernet og IP-telefoni

Download komplet guide til at optimere dit trådløse netværk

Skal dit wifi i topform? I vores guide afslører vi de 10 største syndere, når det trådløse netværk strejker. Og for hvert enkelt punkt får du lavpraktiske tips til at optimere forbindelsen. 

Download vores wifi-guide. Så har du altid de gode råd lige ved hånden. 

 

Ring mig op

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Når du klikker, giver du Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Efter vi har kontaktet dig, bruger vi ikke dine data til at kontakte dig igen. Har du brug for yderligere indblik i vores opbevaring og brug af dine personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik.

Bliv ringet op af Stofa Erhverv