Gå til hovedindhold
Stofa Erhverv MPLS

Sikkert og stabilt netværk til erhverv på flere adresser

Hvad er fordelene med MPLS?

Stofa Erhverv MPLS gør det muligt at udveksle information og data på tværs af lokationer via et sikkert, lukket netværk.

Derfor er et MPLS-netværk ideel til virksomheder, som har brug for stabil og sikker datakommunikation mellem flere kontorer, adresser og hjemmearbejdspladser.

MPLS-løsningen etableres med det bedste Cisco netværksudstyr, som sikrer dig højeste kvalitet, stabilitet og it-sikkerhed. 


Stofa Erhverv MPLS illustration

Effektivisering af it-driften med økonomiske fordele

Spar tid og penge

Det sikre, lukkede MPLS netværk betyder, at I sparer tid og penge på firewalls, servere på flere adresser, og dyre terminalklienter som fx Citrix.

Fleksibel og skalerbar

Juster op og ned på internethastigheden. Tilføj eller fjern adresser. Hvis din forretning ændrer sig, er det altid muligt at tilpasse jeres løsning til nye behov.

Overlad driften til os

Vi sørger for overvågning af jeres forbindelser, fejlrettelser, opdateringer og vedligehold af jeres netværk døgnet rundt, hele året.

Stofa Erhverv MPLS

Ensartet it-infrastruktur med maksimal sikkerhed

Med et MPLS netværk får du et separat fibernet med stor kapacitet, der sikrer, at datatrafik er lukket for udefrakommende, så det kun er dine ansatte, der har adgang. 

På den måde kan du give dine ansatte mulighed for direkte adgang til mails, filer og data, som er hurtig og stabil og har høj sikkerhed. 

Stofa Erhverv MPLS binder data og eventuelt ip telefoni sammen, så du får en ensartet og simpel it-infrastruktur.

Fremtidssikret MPLS netværk med Quality of Service

Quality of Service

I kan prioritere jeres vigtigste datatrafik, så bestemte andele af netværket reserveres til det vigtigste: fx telefoni, videokonference og data.

Skræddersyet ip-plan

Spild ikke værdifuld tid på ’data-flaskehalse’. Den professionelle løsning sikrer, at data altid flyder den korteste vej og så ingen lokationer fungerer som unødvendigt mellemled.

Cisco kvalitetsudstyr

Stofa Erhverv MPLS er en kvalitetsløsning. Derfor får I det nyeste udstyr fra Cisco, som giver jer kvalitet og stabilitet fra ende til anden.

IT-Center Syd har fået en fleksibel MPLS-netværksløsning

Vi har 6.000 brugere på internettet hver dag, så det er essentielt, at netværket fungerer. Derfor er vi meget trygge ved Stofa Erhverv, og jeg overvejer slet ikke at skifte udbyder"

Peter Martensen 
IT-chef i IT-Center Syd

Fakta: IT-Center Syd har siden 2007 haft et MPLS-netværk fra Stofa Erhverv til syv skoler. Skolerne er sikret med to internetforbindelser, hvor den ene linje er ’backup’.

MPLS-løsning fra Stofa Erhverv
 

Ring mig op

Din adresse

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du giver Stofa Erhverv A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Du kan læse, hvordan vi behandler dine data i vores Persondatapolitik.